Hviezdy deťom 27.6.2024

Hviezdy deťom | Máme za sebou 16. ročník podujatia

Už šestnásty krát sa Trenčín stal dejiskom jedného z najväčších charitatívnych podujatí svojho druhu na Slovensku „Hviezdy deťom“. Náš klub tentokrát vrátil podujatie tam, kde začalo, na Štadión Sihoť. Aj vďaka podpore partnerov, bežcov a návštevníkov sa podarilo vyzbierať sumu, ktorá presiahne hranicu 30 000 €.

„Hviezdy deťom sú pre klub výnimočným projektom, nakoľko odzrkadľujú hodnotové nastavenie klubu AS Trenčín. Dovolím si povedať, že je to výnimočný projekt nie len pre nás, ale i pre partnerov, účastníkov a verejnosť, nakoľko cítime silnú podporu tohto podujatia už šestnásty rok. Na druhej strane vidíme stále silnú podporu pomáhať iným. Každý rok chceme na podujatie priniesť niečo nové. Okrem gra akcie, sme na šestnásty ročník pozvali aj hviezdy každodenného života, teda hasičov a záchranárov,“ povedala o podujatí manažérka eventov Petra Drábová. 

Myšlienka tejto charitatívnej akcie odštartovala práve na futbalovom štadióne, odkiaľ neskôr prešla do iného pôsobiska a to na hlavné námestie a v Hoss sport center. V rekordnom šestnástom ročníku sa však opäť vrátilo na futbalový stánok: „Po pár rokoch sme vrátili toto podujatie naspäť na štadión, keďže máme nové zázemie, ktoré nám ponúka veľa možností. Do budúcna chceme štadión využívať vo všetkých smeroch,“ dodala.

„Celá charitatívna akcia dopadla super. Už teraz vieme potvrdiť, že prekročíme hranicu 30 000 € a veríme, že sa nám podarí splniť ciel prekročenia celkovej sumy 350 000 €. Ďakujeme všetkým partnerom a verejnosti, ktorí aj svojou prítomnosťou podporili toto podujatie a tých, ktorí to potrebujú najviac,“ povedala o podujatí Petra Drábová. 

Fotogaléria

               
 
Autor: astn
Rozpis zápasov
2:2 Zlaté Moravce
NIKÉ LIGA, 32. kolo, 18.5.2024
FC ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.6.2024

ASTV | Zostrih z prípravného zápasu proti MŠK Púchov

ASTV vám prináša zostrih z prípravného stretnutia proti MŠK Púchov (2:2).

A-tím 29.6.2024

Skovajsa | Máme na čom stavať

Tím pod vedením trénera Iliju Stolicu vstúpil do prípravy zápasom s MŠK Púchov. Napokon sme sa s našim súperom...

ASTV 29.6.2024

ASTV | Záznam z prípravného zápasu proti MŠK Púchov

ASTV vám prináša záznam z prípravného zápasu proti MŠK Púchov (2:2).

A-tím 29.6.2024

Príprava | Na úvod prípravy remíza s Púchovom

Zverenci trénera Iliju Stolicu vstúpili do prípravy remízou 2:2 s MŠK Púchov. Otvárací gól...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  bahis sitesi  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa