Fanúšikovia 30.9.2023

Fanúšikovia | Informácie a odporúčania pred zápasom proti Banskej Bystrici

Všetky dôležité informácie a odporúčania, ktoré potrebujete vedieť pred zápasom 9. kola Niké ligy proti MFK Dukla Banská Bystrica.

  • Vstupenky

Všetky informácie o vstupenkách nájdete v samostatnom článku v odkaze. Vzhľadom na predpredaj vstupeniek je možné, že Východná tribúna (hlavná) bude vypredaná ešte pred otvorením pokladní štadióna.

  • Parkovanie

Parkovanie za Východnou tribúnou (hlavnou) je vyhradené pre klub, delegované osoby, hosťujúci tím a sekcie VIP. K dispozícii sú všetky ostatné parkoviská v okolí Štadióna Sihoť pokiaľ PZ SR dozerajúci na poriadok v okolí štadióna nerozhodne inak. Parkovanie je možné aj na Ostrove v blízkosti Letného kúpaliska. Napriek tomu vás žiadame, aby ste nevyužívali cestu osobnými autami, ak to nie je nevyhnutné.

  • Parkovanie ZŤP

Parkovanie ZŤP je možné na viacerých miestach v okolí štadióna. Vyhradené boxy nájdete za Južnou tribúnou medzi Športovou halou a Sokolovňou, vedľa Krytej plavárne a za Severnou tribúnou.

  • Pokladne

Pokladne štadióna otvárame vždy 90 minút pred oficiálnym výkopom stretnutia. K dispozícii máte štyri pokladne. Po jednej na ľavej strane Severnej tribúny a Južnej tribúny. Dve sú umiestnené v samostatne stojacej bunke pred fanshopom umiestneným na Južnej tribúne vpravo. V každej pokladni si môžete kúpiť vstupenku na ľubovoľnú tribúnu.

  • Štadión a bufety

Štadión a jeho bufety sú otvorené vždy 90 minút pred oficiálnym výkopom stretnutia.

  • Platba v bufetoch – bezhotovostný systém

Na Štadióne Sihoť funguje bezhotovostný platobný systém, ktorý sa týka všetkých platieb v rámci štadióna. Nápoje alebo jedlo môžete zaplatiť iba kreditom z vernostnej karty. Hotovosťou a platobnou kartou nezaplatíte.

Na nákup v bufetoch a automatoch v priestoroch Severnej, Južnej a Východne tribúny potrebujete fyzickú alebo virtuálnu kartu vernostného programu „My sme Trenčania“ s nabitým kreditom. Virtuálnu kartu ste získali automaticky po registrácii vo vernostnom programe.

Kredit si doplníte pohodlne z domova cez internetovú stránku mysmetrencania.sk, v pokladniach štadióna a v automatoch na štadióne, kde budú počas zápasov k dispozícii asistenti.

Ak nevlastníte kartu patriacu k nášmu vernostnému programu v pokladniach si môžete kúpiť jednorazovú kartu s kreditom v hodnote 10 €.

  • Fanzóna

Fanzóna pred fanshopom na Južnej tribúne sa otvára 90 min pred oficiálnym výkopom stretnutia. Ako už zvyčajne, stretnúť tam môžete nehrajúcich hráčov prvého tímu AS Trenčín. Okrem futbalových súťaží sú pripravené súťaže s partnerom klubu spoločnosťou Origos.

  • Posilový autobus

Spoločnosť Transdev pripravila posilový spoj linky 8, ktorý bude k dispozícii po skončení zápasu. Približne o 20.00 h odchádza zo zastávky Obchodná akadémia v smere Gymnázium - Soblahovská - Juh, Generála Svobodu. Odchod autobusu bude riadený operatívne po nástupe fanúšikov. Veríme, že posilový spoj využijete a ušetríte si tak starosti s parkovaním auta. Taktiež pomôžete k zlepšeniu dopravnej situácie v meste a okolí štadióna.

  • Apel klubu

Žiadame všetkých fanúšikov AS Trenčín, aby zvážili cestu na zápas svojimi osobnými autami. Pomôžete tak zlepšiť dopravnú situáciu v meste a v okolí štadióna. Taktiež vám odporúčame zakúpiť si vstupenky v predpredaji prostredníctvom vstupenkového portálu Predpredaj.sk. Vyhnete sa tak čakaniu v radoch pred štadiónom. Vstupenky si môžete zakúpiť počas otváracích hodín aj v našom fanshope priamo na Južnej tribúne. Ak sa predsa len rozhodnete pre kúpu vstupenky v pokladniach štadióna, príďte v dostatočnom predstihu aby ste sa dostali na svoje miesta bez zbytočného stresu a včas. 

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa