Fanúšikovia 12.1.2024

Fanúšikovia | Dotazník spokojnosti My sme Trenčania priniesol rôzne zaujímavosti

Ďakujeme Vám za aktívnu účasť a vyplnenie nášho krátkeho dotazníka spokojnosti, ktorý sa týkal otvorenia novej tribúny, cashless systému a vernostného programu My sme Trenčania. Vaše názory a spätná väzba sú pre nás veľmi dôležité a slúžia ako cenný základ pre naše budúce kroky na zlepšenia.

Zo získaných informácií sme sa rozhodli zamerať na problémy, ktoré Vás v dotazníku zaujímali najviac. Okrem toho, sme vytvorili grafiky s preferenciami, ktoré naši fanúšikovia v dotazníku zadávali. Čo Vás najviac zaujímalo?

Zúženie VIP priestoru
AS Trenčín ponúka vstupenky PREMIUM na každý domáci zápas. PREMIUM sedenie sa nachádza na úrovni stredovej čiary. Ponúka komfortné sedenie a bufet v časti A1. Vstup je cez turnikety A1. Cena vstupenky s účtom vo vernostnom programe My sme Trenčania je 18€, bez registrácie 20€. Sektor PREMIUM bol vytvorený ako medzistupeň medzi sedením A1 a VIP sedením.

Skrášlenie útrob Východnej tribúny, sektorov A1 a A2
V tomto momente má klub rozpracovaný design projekt, ktorého cieľom je skrášliť vnútorné priestory novej tribúny. Keď prebehnú všetky dôležité procesy, budeme Vás o tom informovať. Základným cieľom pre klub bolo samotné spustenie Východnej tribúny, ktorá bude neustále inovovaná. 

Jednorazový kredit vs. Karta My sme Trenčania
Jednorazový kredit slúži pre neregistrovaných návštevníkov a turistov, ktorí navštevujú náš štadión v rámci návštevy mesta Trenčín. Jedná sa o jednorazovú plastovú kartu, na ktorej je hodnota 10€ alebo 20€. Tieto karty sa nedajú dobiť a fungujú na princípe anonymity, teda sa nedá zistiť zostatok, ani zoznam transakcií. 
Karta My sme Trenčania slúži pre registrovaných fanúšikov buď v podobe QR kódu v telefóne (virtuálna karta) alebo fyzickou kartou. Táto karta slúži ako platobný prostriedok a dobiť sa dá niekoľkými spôsobmi. Hotovosťou - na pokladni v deň zápasu, vo Fanshope v deň zápasu alebo počas otváracích hodín a cez nabíjacie automaty, ktoré sa nachádzajú v útrobách každej z troch tribún. Bankomatovou kartou - na pokladni v deň zápasu, vo Fanshope v deň zápasu alebo počas otváracích hodín, a online cez účet My sme Trenčania. Video návod ako si dobiť kredit online cez účet My sme Trenčania si môžete pozrieť tu. Permanentka obsahuje tie isté funkcie ako karta My sme Trenčania tz., je nabíjateľná a funguje ako platobný prostriedok. 

Cashless systém a My sme Trenčania
Cashless systém prináša hneď niekoľko výhod, najmä:
- jednoduchší a rýchlejší vstup fanúšikov na štadión,
- unikátny obsah a spôsob komunikácie medzi klubom a fanúšikom,
- dobíjanie kreditu a nákup vstupeniek na jednom mieste,
- prehľad zostatku kreditu a platieb,
- zľavy a akcie vo Fanshope AS Trenčín.
Pre klub je samozrejme najdôležitejšia obsiahla databáza fanúšikov. Vďaka tomu, dokážeme vytvárať a vyhodnocovať rôzne súťaže spojené s konzumom.

Štatistiky získané z dotazníka: 

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa