A-tím 22.2.2024

A-tím | Hollý prestupuje do FK Jablonec

Dominik Hollý si v Trenčíne prešiel všetkými mládežníckymi kategóriami This is my sen Academy. Rodák zo Šípkova neďaleko Bánoviec nad Bebravou sa neskôr už ako člen A-mužstva zaradil medzi opory nášho tímu. Na konci jarného prestupového obdobia však jeho cesta pod Čákovým hradom nateraz končí. Za novou výzvou mieri do českej Fortuna ligy.

Stále iba dvadsaťročný stredopoliar počas troch sezón tvrdil v bielo-červenom drese muziku v našej záložnej formácií. V prípade potreby alternoval aj na pozícií hrotového útočníka. V najvyššej súťaži si pripísal 54 štartov, v ktorých päťkrát skóroval a päť gólov pripravil svojim spoluhráčom. Ďalšie stretnutia i presné zásahy pridal v Slovnaft Cupe.

Hollého vzácne hráčske vlastnosti a prednosti mu vyniesli pozvanie do seniorskej reprezentácie Slovenska. Práve vďaka tomu sa dostal do hľadáčika viacerých klubov. Vedenie AS Trenčín nakoniec dospelo k dohode s účastníkom českej najvyššej súťaže FK Jablonec. Mužstvu Radoslava Látala patrí momentálne jedenásta priečka českej ligy.

"Trenčínu ďakujem za všetky roky, ktoré som v klube strávil a energiu, ktorú do mňa počas celého obdobia vkladal. Poďakovanie patrí takisto všetkým mládežníckym trénerom, pod ktorými som nastupoval. V Trenčíne som si splnil môj sen, a to dostať sa do mužského futbalu. Teraz som vďačný, že mi klub umožnil posunúť sa ďalej do kvalitnejšej súťaže," vyjadril sa odchovanec trenčianskeho futbalu Hollý a pokračoval: "Poďakovanie patrí aj mojim spoluhráčom, ktorí to so mnou počas tých rokov vydržali. Zažili sme veselé i smutné chvíle. Či už na ihrisku alebo mimo neho. Rovnako nesmiem zabudnúť na našich fanúšikov, ktorí mi počas môjho pôsobenia vždy fandili a podporovali ma. Trenčín navždy ostane v mojom srdci. Verím, že naše cesty sa ešte pretnú."

Dominik, ďakujeme za všetko, čo si pre AS Trenčín odviedol. Prajeme ti veľa šťastia v ďalšej kariére.

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 27.4.2024

Niké liga | Vysoké víťazstvo na ihrisku Skalice

Zverenci trénera Iliju Stolicu vyhrali na ihrisku MFK Skalica vysoko 4:0 (3:0). O góly v...

ASTV 26.4.2024

Bariš | Čaká nás nepríjemné mužstvo s dobrou obranou

Mužstvo pod vedením trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend 7. kolo nadstavbovej časti...

ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa