ASTV 3.10.2020

Šulek | Nečaká nás nič ľahké, ale je to najmä o nás

Po ďalšom takzvanom anglickom týždni vyplnenom stredajším stretnutím Slovenského pohára – Slovnaft Cupu čaká našich futbalistov už deviate fortunaligové kolo. V našom domácom prostredí na štadióne pod Dubňom privítame mužstvo zo Senice. V pozícii hlavného rozhodcu bude Filip Glova.

Martin Šulek pred zápasom proti FK Senica


Počas leta nastali u Záhorákov turbuletné zmeny, po ktorých sa im sa v aktuálnom ligovom ročníku zatiaľ príliš nedarí. S piatimi bodmi za jedno víťazstvo a dve remízy momentálne okupujú dvanáste, posledné miesto tabuľky. Na ôsmu aktuálne našu priečku strácajú však len dva body.

Zverenci trénera Antona Šoltisa sa trápia v ofenzíve aj v defenzíve. Strelecky sa presadili iba v troch zápasoch. Nastrieľali sedem gólov a inkasovali 18-krát. Jedným zo svetlých zjavov v ofenzíve súpera je bývalý útočník nášho mužstva, trojgólový Tomáš Malec. Do kabíny sa po rokoch vrátil aj dlhoročný kapitán Juraj Piroska.

Náš tím čaká ďalší zápas z kategórie dôležitých. Napriek dobrému výkonu sa nám nepodarilo získať na Žitnom ostrove body a stále sa nám nepodarilo preniknúť medzi najlepších šesť mužstiev. Plný bodový zisk by nám poskytol možnosť odskočiť od našich tabuľkových susedov a zároveň prečkať reprezentačnú prestávku v pokojnejšej atmosfére.

S našim najbližším súperom sme sa v minulej sezóne stretli trikrát. V základnej časti Fortuna ligy sa zrodili dve víťazstva Senice. V nadstavbe sme na Záhorí zvíťazili 3:1 po výstavných kúskoch Bukariho, Van Kessela a Roguljiča.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa