ASTV 8.9.2020

TiMS Academy | Na futbalovom nábore opäť desiatky detí

Nábor dievčat a chlapcov do prípraviek AS Trenčín sa aj tento rok stretol so záujmom detí a rodičov. Počas pondelňajšieho podvečera sa do najmladších družstiev nášho klubu zapísalo takmer šesťdesiat detí. V prípade, že sa vám nepodarilo prísť na nábor, alebo ste o ňom nevedeli, kontaktujte manažéra a šéftrénera prípraviek Miroslava Karasa (0918 701 204) a dohodnite si termín tréningu.

Nábor This is my sen Academy prebehol v náhradnom septembrovom termíne


„Nábor sme z dobre známych dôvodov presunuli z tradičného aprílového na septembrový termín. Hoci sme vďaka aktuálnemu stavu zaznamenali znížený počet detí, záujem o futbal v našom meste pretrváva,“ povedal Karas a pokračoval: „Prvé mužstvo je už viac ako dva roky preč z mesta. O pandémii koronavírusu ani netreba hovoriť. To sa musí prejaviť na počtoch. Očakávali sme rôzne scenáre. Musíme však poďakovať za pretrvávajúcu dôveru rodičov v prácu našich trénerov. Okrem kvalitnej trénerskej základne dnes poskytujeme jedno z najlepších tréningových zázemí na Slovensku. Stále sú tu pádne dôvody, aby deti športovo a osobnostne rástli v AS Trenčín.“

Mládežnícka základňa nášho klubu je na špici hodnotenia v práci s talentovanými futbalistami v rámci Slovenska. V reprezentácii a európskych ligách môžete vidieť hráčov, ktorí prešli celou pyramídou. Desiatky chlapcov a dievčat sú aj dnes členmi mládežníckych výberov Slovenska.

Okrem kvalitných podmienok poskytujeme deťom spolupatričnosť a veľkú futbalovú rodinu pod rešpektovanou značkou nielen v našom regióne. Práca s futbalovými nádejami neprináša iba desiatky reprezentantov, ktorí sú vrcholom športovej pyramídy. V neposlednom rade sú tu stovky detí tráviace svoj voľný čas zdravým životným štýlom. Futbal im prináša množstvo zážitkov, schopnosť prekonávať prekážky, prispôsobovať sa meniacim sa situáciám, vedieť sa zmieriť s prehrou a opäť sa naštartovať po nevydarenom dni.

„Futbal učí deti prekonávať dážď, mráz, únavu, bolesť, zranenia. Učí ich zvládať pocity nespravodlivého hodnotenia. Takýto je šport, ale aj samotný život, ktorý nie je len o radostiach, ale aj o povinnostiach. Existuje množstvo ďalších výhod, ktoré ponúkame. Dieťa, ktoré športuje má väčšiu tendenciu sa zdravšie stravovať, nemáva nadváhu, má veselšiu myseľ, množstvo kamarátov a veľa problémov vie riešiť jednoduchšie a samostatne. Práve to by mala byť prvou motiváciou pre všetkých rodičov spoločne s aktuálnym zázemím akadémie,“ povedal tréner Karas.

Fotogaléria

               
 
Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa