Fanúšikovia 14.4.2020

Komunita | AS Trenčín a partneri klubu podporujú skupinu fanúšikov 65+

AS Trenčín dlhodobo spája inštitúcie, firmy, obchodné spoločnosti a fanúšikov do jednej veľkej rodiny. Kráčame spolu v dobrom a zlom. Podávame si pomocnú ruku. Zdieľame spolu radosť, smútok, hnev. Výnimkou nie je ani dnešok. Hoci nielen AS Trenčín, ale aj množstvo našich partnerov prežíva komplikované obdobie, snažíme sa spoločne nájsť cestu, ako pomôcť najbližším okolo nás.

Už dávnejšie sme sa pridali k hnutiu pomoci a solidarity s heslom #spolutozvládneme. Prostredníctvom sociálnych sietí promujeme aktivity spoločností z prostredia našich obchodných a reklamných partnerov. Dnes, práve zásluhou veľkej podpory sponzorov klubu, štartujeme projekt zameraný na našich skôr narodených fanúšikov.

Hybnou silou akcie „AS Trenčín 65+“ je spoločnosť Noba-Smoker, ktorá stojí po boku nášho klubu už mnoho rokov. Práve verná fanúšikovská komunita je jednou z najväčších hodnôt pre túto firmu. Preto sa často podieľa najmä na podpore a budovaní našej fanúšikovskej enklávy. Aktuálnu pomoc smerujeme do prostredia registrovaných fanúšikov v skupine „My sme Trenčania“ a držiteľov permanentných vstupeniek nad 65 rokov. Pripravené balíčky pomoci nevyriešia všetky komplikácie dneška, ale do veľkej miery sú aj prejavom úcty voči našim najvernejším.

Distribúciu do viac ako 100 domácností zvládame aj vďaka nášmu partnerovi mobility AAA Auto. Súčasťou daru klubu a partnerov sú vitamíny DeVit Forte od SD Pharmy, ktorá prináša najkvalitnejší vitamín D na Slovensku na podporu imunity, zdravia kostí a svalov. Nechýbajú „fresh“ džúsy od Rauchu, mix orieškov a sušeného ovocia od Intersnack, dezinfekčné prostriedky a jedinečné rúško AS Trenčín, ktoré ušila miestna firma Lizard z Nemšovej. O roznos balíčkov sa postarajú priamo zamestnanci klubu, hráči a mládežnícki tréneri.

Spoločne so spoločnosťou Noba-Smoker sme podporili aj Domov sociálnych služieb mesta Trenčín produktami z portfólia tejto firmy.

Touto cestou oslovujeme aj ďalšie spoločnosti, ktoré by sa počas krízového času chceli stať súčasťou pravidelnej pomoci v programe „AS Trenčín 65+“, aby nás kontaktovali na emalilovej adrese marketing@astrencin.sk.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa