Aktuálne 10.3.2020

AS | Informácie týkajúce sa preventívnych opatrení pri šírení koronavírusu

Ústredný výbor krízového štábu Slovenskej republiky rozhodol v pondelok o zrušení všetkých športových podujatí v krajine s dobou trvania na dva týždne. Únia ligových klubov na základe tohto rozhodnutia presunula najbližšie dve kolá nadstavbovej časti Fortuna ligy na neurčito.

Najvyššia domáca súťaž by sa tak mala opäť rozbehnúť po reprezentačnej prestávke tretím kolom nadstavby. V tom by sme sa v prípade skončenia preventívnych opatrení mali 4. apríla predstaviť na ihrisku v Zlatých Moravciach. Plánované stretnutia 1. a 2. kola nadstavby proti ŠKF Sereď a FK Senica odohráme v náhradných termínoch, pokiaľ ÚLK nerozhodne inak.

„Akceptujeme toto rozhodnutie. Zdravie ľudí je na prvom mieste. Zároveň však musíme zanalyzovať všetky možnosti a riešenia vzniknutej situácie. O ďalšom programe Fortuna ligy vás budeme informovať,“ povedal pre fortunaliga.sk prezident ÚLK Ivan Kozák.

Informácie pre hráčov a rodičov This is my sen Academy

Na základe aktuálneho diania sme v klube ku dňu 10. marca v rámci prevencie zastavili tréningový proces všetkých mládežníckych tímov. Rozhodnutie je platné priebežne do konca aktuálneho týždňa (15. marca). Ak pominú dôvody pre takéto opatrenia, budeme hráčov a rodičov informovať prostredníctvom trénerov a ďalších komunikačných kanálov v jednotlivých ročníkoch o ďalšom postupe.

Na základe rozhodnutia Ústredného výboru krízového štábu a Slovenského futbalového zväzu sú zrušené všetky zápasy mládežníckych súťaží na nasledujúce dva týždne. Klub naďalej monitoruje vzniknutú situáciu a je v kontakte s príslušnými orgánmi. O ďalšom dôležitom vývoji vás budeme informovať

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa