Zápasy - archiv 14.9.2007

Po prehre v Košiciach už päť zápasov bez víťazstva

Zverenci trénera McDonalda sa opäť dopustili hrubých chýb v obrane a nepremenili svoje gólové príležitosti.

Po prehre v Košiciach je AS Trenčín už päť zápasov bez víťazstva. Zverenci trénera Roba McDonalda sa opäť dopustili hrubých chýb v obrane a nepremenili svoje gólové príležitosti, čo viedlo k ďalšej vysokej prehre - 0:4. Už v 11. min musel navyše pre zranenie vystriedať skúsený stopér Milan Mičenec.

Diváci videli v Čermeli v prvom polčase podpriemerný futbal, z ktorého boleli oči. Hralo sa len medzi šestnástkami, s množstom nepresností na oboch stranách. Už v 3. min hlavičkoval nepresne Košičan Cicman a potom zaujal až volej Trenčana Kamenského v 20. min, ktorý Putnocký reflexívne vyrazil. Po polhodine hry Piatkovu strelu vytlačil Hodál na žrď a divákov zaujali už len strely Majoroša, resp. Jašureka.

Úvod druhého dejstva vyšiel lepšie domácim. Po rohu Majoroša Majerníkovu hlavičku síce Hodál s námahou vyškriabal, ale na opakovanú strelu už nemal nárok - 1:0. Stále však na ihrisku dominovali nepresnosti a keď v 66. min Jašurek nevyužil zaváhanie košickej obrany a brankára, Košičania nekompromisne trestali. Majoroš mal o tri minúty neskôr dosť času na spracovanie pohotovej prihrávky a umiesnenou strelou zvýšil na 2:0. Stopercentnú efektivitu Košíč v druhom polčase umocnil Piatka, ktorý v 78. min poľahky zúročil center Kolbasa a hlavičkou upravil na 3:0. Východniari všetky strely na bránku premenili na gól. V predposlednej minúte unikol Školník, ale jeho strieľaný center poslal Piatka tesne vedľa. V nadstavenom čase Godál fauloval Labuna a nariadený pokutový kop s istotou premenil Kolbas - 4:0.

MFK Košice - AS Trenčín 4:0 (0:0)

Góly: 48. Pavol Majerník, 49. J. Majoroš ml., 78. Piatka, 90.+ Kolbas (11 m)

Žlté karty: 55. Piatka, 58. Pavol Majerník, 65. J. Majoroš ml., 73. R. Šimko - 54. J. Kamenský, 90.+ Godál

Domáci: Putnocký - Cicman (81. Kišš), Kaminský, Bašista, R. Šimko - Kolbas, Pavol Majerník, J. Majoroš ml. (73. T. Labun), Radoslav Školník, Bicák (62. P. Jurčo) - Piatka

Hostia: Hodál - Čögley, Cs. Horváth, Mičenec (11. Gergel), Minarčík - Godál, Lesák, Kleščík, J. Kamenský (70. Hlohovský) - Jašurek, Križko

Rozhodovali: Tomčík - Ružbarský, D. Hrčka

Divákov: 1275

Povedali po zápase:

Jaroslav Galko (asistent trénera Košíc): "Rátali sme s tým, že hostia budú hrať ofenzívne. So šťastím sme uhrali polčas 0:0. Po prestávke sme z prvej štandardky strelili gól a potom sme si už verili. Trenčania sa snažili útočiť s väčším počtom hráčov, my sme lepšie kombinovali a postupne sme strelili pekné góly. "

Rob McDonald (tréner Trenčína): "Prvý polčas bol z našej strany veľmi dobrý, mali sme aj šance. Po prestávke sme dostali zo štandardnej situácie hlúpy gól a celá naša hra sa rozsypala. Útočníci nedávajú góly, naopak obrana ich pod tlakom inkasuje - to sú kľúčové faktory. Rozhodli naše individuálne chyby pri góloch."

foto: sita.sk

Autor: SITA
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa