A-tím 8.10.2018

Kleščík: Z našej strany to je príliš upracované

Mužstvo Ricarda Moniza po siedmich zápasoch bez prehry ťahá šnúru troch zápasov v rade bez bodového zisku. V súbojoch proti Nitre, Podbrezovej a Michalovciam sme iba dvakrát skórovali.

„Všetky tri stretnutia boli podobné. Nevedeli sme sa dostať cez kompaktnú stredovú a obrannú líniu našich súperov. Navyše, dopustili sme sa individuálnych chýb, ktoré nás stáli víťazstvá. Chýba nám ľahkosť a momentálne aj individuálna kvalita. Z našej strany to je príliš upracované,“ povedal Peter Kleščík.

Napriek tomu, že k dispozícii je rovnako silný káder ako v zápasoch Európskej ligy, herná tvár mužstva je odlišná. „Rozhoduje sa na ihrisku. Nie na súpiske. Máme silu, ale posledné tri zápasy sme nezvládli. Musíme dať hlavy hore. Nemyslieť na pozíciu v tabuľke, ale ísť od zápasu k zápasu. Ako som povedal, chýba nám ľahkosť. Nedostávame sa do šancí a zbytočne inkasujeme,“ doplnil Kleščík.

Paur nastrelil chvíľu pred víťazným gólom Michaloviec žrď súperovej brány. „Ťažko povedať, či išlo o zlomový moment zápasu. Pri prvom góle sme nepokryli štandardnú situáciu. Pri druhom bol voľný hráč na päťke. Ťažko vypichnúť kľúčový moment,“ dodal Kleščík.

Hrdlička: Trpký návrat do Fortuna ligy

Po šiestich rokoch v Poľsku, v Gruzínsku a na Ukrajine sa do najvyššej slovenskej súťaže vrátil v drese AS Trenčín Libor Hrdlička. Skúsený tridsaťdvaročný brankár čakal na svoju šancu, ktorá prišla počas víkendu.

„Bol to trpký návrat do ligy,“ povedal rodák z Bratislavy a pokračoval: „Začali sme dobre. Aj ja som sa chytil nejakými zákrokmi. Škoda inkasovaných gólov. Dominovali sme na lopte, ale šance tentoraz chýbali. Veľmi to mrzí...“

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa