Zápasy - archiv 1.9.2007

Remízu s Dubnicou zachránil Mičenec z penalty

Remíza proti ZTS Dubnica a zisk bodu znamená posun z poslednej priečky ligovej tabuľky.

Domáca remíza proti ZTS Dubnica a zisk bodu znamená posun AS z poslednej priečky ligovej tabuľky. Trenčania museli dvakrát doťahovať vedenie súpera, keď najskôr vyrovnal exportnou strelou Godál a tesne pred koncom duelu bol úspešným exekútorom pokutového kopu Mičenec.

V podpriemernom ligovom zápase predviedli oba tímy iba minimum futbalovej krásy. Až v 35. minúte sa jedno z mužstiev dostalo do vážnejšej situácie pred bránkou svojho súpera, keď Dubničan Seye vysunul Kišku, ale gólovú strelu brankár Hodál reflexívne kryl. Trenčania pohrozili prvý raz až v poslednej minúte I. polčasu, Jašurekova strela spoza šestnástky však išla vedľa.

V 59. minúte si dobre spracoval loptu medzi trenčianskymi obrancami útočník Seye a Hodál už nestihol vybehnúť - 0:1. O desať minút neskôr zakončil individuálnu akciu nádhernou strelou Godál a vyrovnal na 1:1. V 75. minúte však hostia išli opäť do vedenia, keď obrana Trenčína zaspala. Kiška si spracoval dlhý pas J. Zápotoku a pohodlne skóroval - 1:2. Domácich mohol potom definitívne zlomiť Tomáš Zápotoka, lenže jeho krížnu strelu trenčiansky gólman Hodál kryl. V 84. minúte zahral v pokutovom území Dubničan Adámik rukou. Mičenec sa z jedenástky nemýlil a vyrovnal na konečných 2:2.

AS Trenčín - ZTS Dubnica 2:2 (0:0)

Góly: 69. Godál, 84. Mičenec (11 m) - 59. Seye, 75. Kiška

Žlté karty: 51. Minarčík, 62. Csaba Horváth, 62. Doubek, 85. Križko - 62. D. Perniš, 84. Adámik

Domáci: Hodál - Čögley, Kleščík, Mičenec, Minarčík - Gergel (46. Godál), Jašurek (82. Križko), Lesák, Kamenský - Csaba Horváth, Hlohovský (46. Doubek)

Hostia: D. Perniš - Zimen, Adámik, Nosek, Ondráš - Držík - Obert, Ján Zápotoka (88. Lukáš Zápotoka), Grendel (90.+ Jánošík) - Seye, Kiška (80. Tomáš Zápotoka)

Rozhodovali: Olšiak - Ružbarský, Benko

Divákov: 1037

Povedali po zápase:

Rob McDonald (tréner Trenčína): "V zostave sme urobili nejaké vynútené taktické zmeny. Jednou z nich bol posun Horvátha na hrot útoku. Doubekovi to v domácich zápasoch nejde podľa predstáv, a preto sme skúsili tento variant. Nastúpil aj nový hráč Lesák, ktorý by mohol svojimi skúsenosťami pomôcť v strede poľa a usmerniť našich mladých hráčov. Nevypracovali sme si toľko šancí ako v minulých súbojoch, a preto aj bod je pre nás dobrý. Dvakrát sme vyrovnali, tím ukázal svoj charakter. Dubnica urobila za uplynulé dva týždne obrovský pokrok."

Juraj Bútora (tréner Dubnice): "Začali sme zle, viazla nám kombinácia. Postupne sme si však vypracovali prevahu a prišli šance. Tie sme, žiaľ, nedokázali premeniť. V druhom polčase sme nastúpili s cieľom hrať viac dopredu a podľa môjho názoru sme mali vyhrať."

foto: sita.sk a Martin Blažek

Autor: SITA
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa