Marketing 23.9.2016

Edart novým hlavným partnerom AS Trenčín

Dopravná spoločnosť Edart rozširuje spoluprácu s futbalovým klubom AS Trenčín. Viacročné vzájomné partnerstvo naberá novú úroveň.

„AS Trenčín patrí do mesta pod Čákovým hradom. Práve preto sme veľmi radi za každého partnera prichádzajúceho práve z nášho regiónu. Tešíme sa na to, že logo spoločnosti Edart bude už od zápasu proti Slovanu Bratislava súčasťou dresov prvého mužstva AS Trenčín,“ povedal marketingový manažér klubu Igor Schlesinger.

Snahou AS Trenčín je kvalitná práca nielen po športovej stránke a pri výchove mladých futbalistov, ale našim cieľom je úspešne pracovať aj na poli marketingu. Spoločnostiam spolupracujúcim s našim klubom chceme prinášať stále zaujímavejšiu viditeľnosť, kvalitné projekty a obojstranne výhodnú reklamnú spoluprácu.

„Edart a AS Trenčín spolupracovali na viacerých projektoch v oblasti spoločenského života, rozvoja mládeže a charity nielen v našom regióne. Silnejšie partnerstvo medzi oboma subjektmi podporí spoluprácu aj v spomenutých oblastiach,“ doplnil Schlesinger.

„Takmer od samého počiatku má naša spoločnosť sídlo v Trenčianskej Turnej. Množstvo zamestnancov má korene v trenčianskom regióne. Preto si môžeme hrdo povedať: My sme Trenčania. Sme radi, že naše úspechy môžu priniesť podporu pre úspechy iných. S klubom AS Trenčín sme začali spoluprácu pred viac ako dvoma rokmi. Sme nesmierne radi, že sa nám podarilo zaradiť do skupiny hlavných partnerov tohto skvelého futbalového klubu. AS Trenčín sa v nemalej miere venuje mládeži, na ktorú sa nesmie zabúdať. Aj táto skutočnosť bola dôležitá pri prehĺbení vzájomnej spolupráce. Sme prvým hlavným partnerom z Trenčianskeho kraja. Veríme, že týmto krokom motivujeme ostatných Trenčanov, aby sa pripojili. Aby podporili šport, ktorý má úspešnú históriu a zaujímavú budúcnosť,“ povedal majiteľ spoločnosti Edart Eduard Dolník.

Dopravná spoločnosť Edart pôsobí na európskom trhu od roku 2010. Svoje služby v oblasti medzinárodnej a vnútroštátnej prepravy poskytuje nielen lokálnym zákazníkom. Prácu dáva takmer stovke zamestnancov. K dispozícii má flotilu štyridsiatich vozidiel od najmenších až po kamiónovú prepravu. Disponuje širokou škálou návesov. V prípade exportu a importu realizuje celovozové prepravy a dokládky do všetkých krajín Európy vlastnými vozidlami, ale aj vozidlami svojich zmluvných partnerov. V prípade záujmu zabezpečuje aj preskladnenie a optimálne colné odbavenie.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa