Nemšová 31.8.2015

Nemšová naďalej bez prehry, skórovali Holúbek, Holiš a Bala

Náš partnerský klub FKS Nemšová neprehral ani v piatom zápase nového ročníka III. ligy (skupina Západ). Zverenci trénera Vladimíra Cifraniča zdolali doma TJ Družstevník Veľké Ludince 3:2 (3:2). O góly sa postarali Jakub Holúbek, Štefan Holiš a Aliko Bala. Nemšová je vo svojej súťaži o skóre na druhej priečke.

V prvej časti sa hral zaujímavý futbal s množstvom gólov. Prvých tridsať minút dominovali domáci hráči, loptu držali na svojich kopačkách, a pre bránu súpera predstavovali neustále nebezpečenstvo. V obrane sa im však prvý polčas nie veľmi darilo, čo hostia dokonale využili. V 10. min sa v strede ihriska zbavil dvoch protihráčov Opatovský, posunul loptu Holúbekovi, ktorý si pripravil pozíciu na strelu a z hranice šestnástky otvoril strelou pod brvno skóre zápasu. O štyri minúty po chybe v strede obrany svoj samostatný nájazd na gól premenil Predajniansky. V 20. min Schiszler vysunul Holúbeka, ktorý loptu potiahol do šestnástky, spätnou prihrávkou našiel Holiša a ten s prehľadom upravil na 2:1. O štyri minúty na to sa domáci radovali tretíkrát z gólu. Po výbornom centri Schiszlera sa v päťke gólovo presadil Bala. Už po troch minútach sa však skóre menilo opäť. Po štandardnej situácii sa hlavičkou presadil Varga – 3:2. V 33. min opäť po štandardnej situácii zahrozili hostia. Soboňovu strelu zastavila žrď. V 37. min poslal center do šestnástky Schiszler, Holiš hlavičkoval iba nad bránu.

V druhom polčase sa tempo hry zmenilo. Hralo sa najmä medzi šestnástkami. Domáci mali prevahu v držaní lopty, čistých gólových šancí si však vypracovali menej ako v prvom polčase. V posledných minútach zápasu sa dostal pred brankára Bala, no zoči-voči Benkóovi neuspel. V ďalších minútach sa hralo bez väčšej príležitosti. Divákov zaujala až situácia z 80. min, kedy stredom ihriska prenikol Bala, obišiel aj brankára, no nepochopiteľnej nevystrelil.

FKS Nemšová – TJ Družstevník Veľké Ludince 3:2 (3:2)
Góly: 10. Holúbek, 20. Holiš, 24. Bala – 14. Predajniansky, 27. Varga
Žlté karty: 76. Amrich – 68. Varga, 68. Bagala
Rozhodovali: Bezák – Birkus, Kukan, 200 divákov

FKS: Chovan – Ranko, Kresánek, Richtárech, Amrich, Holiš, Opatovský (51. Vlček), Holíček, Schiszler, Holúbek, Bala (87. Kvasnička)
Družstevník: Benkó – M. Števko, T. Varga (68. Bagala), Flídr, Molnár, Soboňa (57. Straňák), Predajniansky (81. Belanský), Cingel, Hlaváčik, Sásik (68. M. Bagala), Turnai

Fotogaléria

               
 
Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa