Hviezdy deťom 18.5.2015

Hviezdy deťom ponúknu 7. júna deň plný zábavy

Tradičnú charitatívnu akciu „Hviezdy deťom“ čaká začiatkom leta siedme pokračovanie. Po troch ročníkoch konaných priamo na Mierovom námestí v Trenčíne sa vraciame na štadión, kde sme pripravili ďalší deň plný zábavy.

Už od rána je pripravený turnaj detí, ktorého víťaz sa v rámci hlavného programu predstaví v zápase proti výberu Slovenska. Ten povedie kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel. Turnaj osobností odštartuje o 14.00 h. Chýbať nebude ani tradične silný hokejový tím s hráčmi NHL. Výber osobností z iných oblastí bude zastupovať zoskupenie „Československý lev“ so známymi športovcami a hercami. V jeho farbách sa predstavia Štefan Kožka, Marek Majeský, ale aj Karol Dobiaš a Tomi Kid Kovács. Chýbať nebude premiérovo ani výber hráčov Fortuna ligy.

Všetkých návštevníkov čaká tento rok skutočne nabitý sprievodný program, ktorý bude obsahom najbohatší v histórii akcie. V spolupráci s ďalšími trenčianskymi športovými klubmi sme pripravili workshopy hádzanárov, basketbalistov, hokejistov, kanoistov a bojových športov. Chýbať nebudú ani pred rokom úspešní parkouristi a rovnako tak škola žonglovania.

Pre deti a ďalších fanúšikov futbalu bude na hlavnej ploche štadióna na Sihoti pripravený „Aegon Training Day Camp“ so strieľaním na presnosť, súťažou v priamych kopoch alebo meranie tvrdosti strely. Novinkou bude Sweet Family Live Cooking, kde si môžu upiecť koláče malí a veľkí. Nafukovacie atrakcie, tvorivé dielne a ďalšie súťaže nájdete v SPP Detskom kútiku.

Bohatý a pestrý bude aj tradičný medzizápasový program na hlavnom ihrisku. Chalani z FreeRun Slovakia skúsia preskočiť celý víťazný tím z turnaja nádejí. Počas kúzelníckej šou sa pokúsime uväzniť v bubline kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela. Hviezdy deťom navštívia aj cirkusanti. Tešiť sa môžete na žonglérov, akrobatov a hadie ženy. Nielen pre najmenších príde so svojim predstavením Chodúľové divadlo.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa