A-tím 7.5.2015

V Senici to bude boj o každú loptu, prorokuje Ramón

Iba štyri dni po domácom triumfe nad Košicami (1:0) nastúpia zverenci trénera Martina Ševelu na pôde Senice. S finálovým súperom zo Slovnaft Cupu sa tak stretnú opäť po týždni. Zápas sa začína v piatok o 19.00 h.

Záhorákom po neúspešnom finálovom súboji nezostáva nič iné, iba víťaziť. Pondelkový zápas proti Slovanu Bratislava ich zosadil zo štvrtej priečky, ktorá by im za určitých okolností zabezpečovala účasť v predkole Európskej ligy. „Seničania sú silným tímom. Majú svoju kvalitu. Sú nebezpeční najmä v rýchlych protiútokoch a po rohových kopoch,“ zamyslel sa po štvrtkovom tréningu Ramón.

Zápasy na pôde Senice sa nám po návrate medzi futbalovú elitu nedaria podľa predstáv. Práve preto je najvyšší čas vylepšiť vzájomnú štatistiku. To si želá aj Ramón. „Môže to byť zápas o jednom góle. Kto ho dá, zvíťazí. Očakávam kvalitný zápas z oboch strán. Nečaká nás nič jednoduché. Bude to ako vždy v Senici tuhý boj o každú loptu,“ pokračoval brazílsky internacionál.

Seničania majú vo svojom strede najlepšieho strelca Fortuna ligy Jana Kalabišku. O jeho kvalitách sme sa mohli presvedčiť aj v popradskom finále Slovnaft Cupu, kde sa presadil hlavičkou v predĺžení. „Je to skutočne veľmi nebezpečný hráč. Nie nadarmo strelil najviac gólov spomedzi všetkých. Budeme si ho musieť postrážiť. Senica má veľkú silu v ofenzíve. Určite netreba zabúdať na Tomáša Kóňu alebo Filipa Hlohovského,“ prízvukoval stabilný člen základnej jedenástky.

Zápasy v rýchlom slede hráčom vyhovujú. Napriek tomu zanechali na nich stopy únavy. „Radšej hráme ako trénujeme. Tak to tu máme. V januári a februári sme sa poctivo pripravovali. Pracovali sme na fyzickej kondícií. Dovolím si tvrdiť, že sme na tom lepšie ako väčšina tímov našej ligy,“ dodal na záver 24-ročný stopér.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa