A-tím 25.9.2014

Mišák rozhodol aj proti Slovanu Bratislava

​V posledných dvoch zápasoch strelil rovnaký počet gólov. Naviac, oba boli víťazné. Patrik Mišák zaznamenal najskôr náš jediný presný zásah v Zlatých Moravciach. Následne otvoril skóre zápasu na bratislavských Pasienkoch, keď naštartoval tím k víťazstvu nad Slovanom Bratislava (2:0).

Na ihrisku úradujúceho majstra sa často nevyhráva. Tímu trénera Martina Ševelu sa to ale za ostatný rok podarilo hneď dvakrát a ani raz pri tom nedostal gól. „V Bratislave sa body získavajú ťažko," povedal Mišák a pokračoval: „Prekvapila ma defenzívna taktika Slovana. Iba čakali, čo vymyslíme. Nám to vyhovovalo. Víťazstvá s majstrom majú vždy špecifickú príchuť. Hrali sme výborne a každý šiel na dno síl.“

Práve on po necelej polhodine strelil úvodný gól zápasu, keď v šestnástke dostal nečakane veľa priestoru a na dvakrát dostal loptu do siete. „Haris (Hajradinovič) mi dal prihrávku pod seba. Najskôr som chcel strieľať z prvej. Keď som videl, že obrancovia proti mne nevystupujú, mal som viac času na zakončenie. Prvú strelu gólman vyrazil, druhú som trafil z voleja. Hoci si na ňu siahol, nedokázal zabrániť tomu, aby z toho bol gól,“ pokračoval šťastný strelec.

Okrem pohodlného víťazstva teší aj celkový herný prejav mužstva. To dokázalo na ihrisku dominovať počas celého zápasu. „Je jedno kde hráme. Vždy sa snažíme o aktívnu hru. Na tréningoch poctivo pracujeme a nadobudnuté zručnosti sa snažíme prenášať do zápasov. Víťazstvo teší, ale mohli sme vyhrať aj vyšším rozdielom,“ zamýšľal sa 23-ročný stredopoliar.

Patrik Mišák sa po nie celkom vydarenom období dostáva do pohody. Rozhodol o osude zápasu v Zlatých Moravciach a víťaznú strelu pridal aj na Slovane. „Zachytil som kritické hlasy. Nebudem klamať, že o tom neviem. Som však rád, že drvivá väčšina fanúšikov je s nami v dobrom aj v zlom,“ dodal na záver Mišák.

Autor: Redakce
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa