Zápasy - archiv 26.6.2014

Na úvod krátkeho sústredenia víťazstvo nad Jihlavou

Vysočina Jihlava – AS Trenčín 1:2 (0:1)

Zverenci trénera Martina Ševelu zdolali na úvod krátkeho sústredenia v Bystřici nad Pernštejnem Vysočinu Jihlava 2:1 (1:0). O góly AS Trenčín sa postarali Moses Simon a Stanislav Lobotka.

Len štvrť hodinu pred zápasom prišla prietrž mračien a hustý dážď, ktorý až do konca prvého polčasu neustal. Napriek hodinu trvajúcemu lejaku sa hralo na vynikajúco pripravenom teréne. Prvý polčas patril našim. Mali sme prevahu a súpera sme do šancí príliš nepúšťali. V 11. min sa po faule na Jaira postavili k lopte Simon a Holúbek. Priamy kop napokon zahral prvý menovaný a strelou zo sedemnástich metrov k ľavej žrdi otvoril skóre stretnutia – 1:0. Hoci sme držali loptu na svojich kopačkách a hrozili z krídelných priestorov, ďalšie šance sme si dlho nevypracovali. Naopak, Vysočina si v polovici prvého polčasu vypracovala dve príležitosti. Najskôr Vaculík mieril spoza šestnástky tesne vedľa pravej žrde a následne Harba vystrelil zo stredu šestnástky okolo padajúceho Volešáka nad bránu. V 29. min sme však mohli zvýšiť a od tohto momentu sme opäť dominovali. Moses si nabehol na kolmicu, ale trafil iba brankára Hanuša. Následne strelu Holúbeka k ľavej žrdi z dvadsiatich piatich metrov brankár Jihlavy s námahou vyrazil. V závere prvého polčasu sa do šance dostával Čögley, ale v dobrej pozícii zakončil nedôsledne.

Druhá štyridsaťpäťminútovka bola už bez dažďa, ktorý ustal rovnako rýchlo ako sa začal. Jihlava bola od prvých minút aktívnejšia. V 50. min sa nekrytý ocitol v našej šestnástke Mešanovič, no Volešák jeho strelu vyrazil. Postupne sme hru vyrovnali a opäť sa tlačili pred súperove pokutové územie. Veľkú šancu mal Mišák, ale hlavou nemieril presne. Na opačnej strane fauloval v 58. min Skovajsa a Mešanovič premenil pokutový kop – 1:1. Od tohto momentu bola Vysočina opäť aktívnejšia. Po kľučke v šestnástke natiahol Volešáka striedajúci Teplý, ale náš brankár jeho strelu chytil. Opäť sme sa však dostali veľmi rýchlo do hry. V 80. min Kubík vysunul Opatovského, ktorý dal loptu späť na Mišáka, ale jeho strelu obrancovia s pomocou brankára zblokovali. Následnú dorážku Opatovský poslal nad bránku. O pár chvíľ neskôr Malec priťukol Simonovi, ktorý napálil zblízka ľavú žrď. V 82. min poslal center z ľavej strany Simon a Lobotka nezadržateľne skóroval – 2:1. O päť minút neskôr to skúšal po kľučke do stredu opäť Moses, ale tečovaná strela letela mimo žrde.

[youtube]KddpvuQ57rU[/youtube]

Vysočina Jihlava – AS Trenčín 1:2 (0:1)

Góly: 69. Mešanovič – 11. Simon, 82. Lobotka

Žlté karty: 58. Kučera, 63. Šimonek – 68. Skovajsa

Domáci: Hanuš (46. Vejmola) – Marek (46. Sladký), Kryštůfek, Šourek (46. Krejčí), Urbánek (46. Josl) – Kliment (46. Fulnek), Koloušek (46. T. Kučera), Osmanagić (46. J. Kučera), Vaculík (46. Teplý) – Harba (46. Mešanović), Jungr (46. Šimonek)

Hostia: Volešák – Čögley (60. Mondek), Ramón, Rundič, Skovajsa – Baéz (46. Lobotka) – Kubík (82. Martin Vlček), Hajradinovič (46. Mišák), Holúbek (75. Opatovský), Simon – Jairo (75. Malec)

Rozhodovali: Pelikán – Vévoda, Polák

Divákov: 320

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 26.4.2024

Bariš | Čaká nás nepríjemné mužstvo s dobrou obranou

Mužstvo pod vedením trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend 7. kolo nadstavbovej časti...

ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa