Aktuality - archiv 21.5.2014

Liga od novej sezóny pod názvom Fortuna liga

V bratislavskom hoteli Sheraton predstavili v utorok nového generálneho sponzora najvyššej slovenskej súťaže

V bratislavskom hoteli Sheraton predstavili v utorok nového generálneho sponzora najvyššej slovenskej súťaže, ktorá na najbližšie štyri sezóny ponesie názov Fortuna liga (FL). Stalo sa tak na základe podpísania zmluvy s novým titulárnym sponzorom Fortuna SK, ktorú uzavrela Únia ligových klubov (ÚLK) spoločne so svojim marketingovým partnerom UFA Sports Slovakia.

"S radosťou môžem oficiálne oznámiť uzatvorenie dohody so spoločnosťou Fortuna SK, vďaka ktorej vstupuje do slovenského ligového futbalu nový významný partner. Dĺžka podpísanej zmluvy na štyri roky jasne dokumentuje, že Fortuna vníma toto spojenie ako svoju strategickú prioritu a verím, že dnes spolu odštartujeme ďalšiu dlhodobú etapu v slovenskom profesionálnom futbale," uviedol výkonný riaditeľ UFA Sport Robert Müller.

Značka Fortuna nie je na slovenskom športovom trhu neznáma, napokon v posledných šiestich rokoch pôsobila ako jeden z platinových partnerov Slovenského futbalového zväzu (SFZ). "Vzhľadom na priestor, ktorý sa vytvoril odchodom bývalého titulárneho sponzora, rozhodli sme sa presunúť ťažisko našej podpory futbalu z reprezentačného tímu na najvyššiu súťaž. S hrdosťou môžem oznámiť, že tá v najbližších rokoch ponesie názov Fortuna liga," skonštatoval generálny riaditeľ spoločnosti Fortuna SK Marek Biely.

"Samozrejme, že by sme chceli vstúpiť do prostredia, ktoré je stabilné. V slovenskom futbale pôsobíme už šesť rokov a zažili sme napríklad aj výmenu vo vedení zväzu. Mne však neprináleží komentovať aktivity našich obchodných partnerov a verím, že naša ďalšia spolupráca bude prínosná pre obe strany. Chceme, aby si ľudia postupne vžili, že súťaž sa už volá Fortuna liga. Dobre však vieme, že to potrvá nejaký čas," doplnil marketingový šéf Fortuny Zdeněk Lang.

Autor: tasr
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa