Zápasy - archiv 19.4.2014

Sériu bez víťazstva sme ukončili proti DAC

AS Trenčín – FK DAC 1904 Dunajská Streda 3:0 (2:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu si po troch prehrách v rade pripísali na svoje konto plný bodový zisk. Na domácom trávniku zdolali DAC 1904 Dunajská Streda 3:0 (2:0). O góly sa postarali Jakub Holúbek, Tomáš Malec a Gino van Kessel.

Hneď v úvode zápasu vyzval súpera k šanci Ramón. Nevidiac hráča súpera poslal loptu Volešákovi. Prihrávku však vystihol Brašeň, ale náš brankár v spolupráci s chybujúcim stopérom poslali loptu na rohový kop. Po dlhých minútach hry v strede poľa sa dostal k lopte Baéz, ale jeho strelu z desiatich metrov zrazil jeden z hráčov súpera na roh. V 24. min si vymenili na pravej strane loptu Malec s Čögleyom. Druhý menovaný ju poslal pred bránku, ale pred Simonom ju jeden z obrancov poslal do bezpečia. Po polhodine hry ale obrana hostí nepokryla center Simona a Holúbek hlavičkou otvoril skóre stretnutia, hoci si brankár súpera na loptu siahol – 1:0. V 38. min si na Mišákov center do päťky nabehol Malec a upravil na rozdiel dvoch gólov – 2:0. Ten istý hráč si o chvíľu neskôr potiahol loptu okolo obrancu, ale dostal sa zo streleckého uhla.

V úvode druhého polčasu sme dlhé minúty držali loptu na svojich kopačkách a súpera zatlačili pred vlastnú šestnástku. Strelecky aktívny bol Holúbek, ale oba jeho projektily skončili mimo žrde. V 78. min vybojoval loptu Baéz, posunul ju Hajradinovičovi, ale ten sám pred Penksom trafil iba nohy brankára DAC. V 84. min poslal priamy kop do šestnástky Hajradinovič, no tečovaná lopta skončila na ľavej žrdi. Už o dve minúty neskôr poslal Baéz do šance Van Kessela a ten strelou k pravej žrdi definitívne rozhodol – 3:0.

[youtube]RuRAK4Lq5CE[/youtube]

AS Trenčín – FK DAC 1904 Dunajská Streda 3:0 (2:0)

Góly: 31. Holúbek, 38. Malec, 86. Vas Kessel

Domáci: Volešák – Čögley, Ramón, Kleščík, Madu – Baéz – Simon (78. Van Kessel), Mišák (70. Bero), Hajradinovič (87. Opatovský), Holúbek – Malec

Hostia: P. Penksa – Turňa, Čaušič, Peter Majerník, Szabó – G. Straka, Krišto (58. Kwin) – E. Ujlaky (75. Nguekam), Gergel, Brašeň – Nurkovič (46. R. Valenta)

Rozhodovali: Kráľovič – Balko, Jankovič

Divákov: 3069

[youtube]sw5B0zaAr9g[/youtube]

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa