Zápasy - archiv 30.3.2014

Proti Trnave nás zlomila nepremenená penalta

Spartak Trnava – AS Trenčín 3:1 (1:1)

Zverenci trénera Martina Ševelu prehrali na ihrisku Spartaka Trnava 1:3 (1:1). Napriek tomu sme boli takmer celý zápas lepším tímom. Zápas zlomila nepremenená penalta v závere stretnutia. Jediný gól AS zaznamenal Moses Simon.

V Trnave sa hral obojstranne rýchly futbal, v ktorom sme pôsobili zohratejším dojmom. Prvý vzruch prišiel už v 6. min, keď Holúbekov priamy kop vystrašil Rusova. Z protiútoku otvoril skóre Vyskočil po našej chybe, keď obišiel aj Volešáka a do prázdnej brány strelil gól – 1:0. O dvadsať minút sa presadil Mondek, loptu poslal do päťky, kde ju v skrumáži dopravil do siete Simon – 1:1. V 36. min po chybe Schranza zakončoval v šestnástke Hajradinovič, našťastie pre domácich sa však lopta odrazila od brvna do poľa. V poslednej minúte polčasu zachránil Rusov pred Simonom. 

Na začiatku druhého polčasu sme mali veľkú šancu, ale unikajúci Mondek vystrelil popri Janečkovi tesne nad bránu. V 53. min unikol po ľavej strane Chovanec, jeho prihrávku Ramón neodkopol a Vyskočil sám pred Volešákom s prehľadom zakončil – 2:1. V 57. min vytiahol Volešák priamy kop Kuzmu nad brvno. Ideálnu šancu vyrovnať sme mali v 82. min, keď trnavská obrana v šestnástke faulovala Simona. Nariadenú penaltu však Kleščík nekopol ideálne a Rusov ju kryl. V poslednej minúte riadneho hracieho času po faule na Mikoviča zahral Procházka priamy kop z 20 ma utešenou strelou do pravej šibenice uzavrel skóre zápasu.

Spartak Trnava AS Trenčín 3:1 (1:1)

Góly: 7. a 53. Vyskočil, 90. Procházka – 25. Simon

Žlté karty: 82. Rusov

Domáci: Rusov – Habánek, Čarnota, Janečka, Grabež – Procházka, Kuračka (46. Chovanec), Kuzma, Schranz - Vlasko (70. Hodek), Vyskočil (86. Mikovič)

Hostia: Volešák – Čögley, Rodriguez da Silva, Kleščík, Madu - Mondek, Hajradinovič, Holúbek, Mišák (66. Malec) – Jairo (80. Bero), Simon

Rozhodovali: Vnuk - Benko, Chládek

Divákov: 2890 divákov

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 1.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FK Železiarne Podbrezová

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FK Železiarne...

Fanúšikovia 29.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Michalovce v predaji

V 8. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa