Zápasy - archiv 10.2.2014

Na úvod sústredenia sme zdolali silný FC Vaslui

FC Vaslui - AS Trenčín 1:2 (0:2)

Zverenci trénerského kvarteta Ševela, Vrabec, Cifranič, Hodál pretrhli hneď v úvodnom zápase sústredenia v Turecku sériu piatich predsezónnych prehier. Na ihrisku v Side zdolali popredný tím rumunskej ligy FC Vaslui 2:1. Skóre stretnutia otvoril z pokutového kopu Tomáš Malec a druhý gól pridal Jakub Holúbek. Súper korigoval až v záverečne minúte z penalty.

Zápas sa hral od úvodu vo vysokom tempe a agresívne. V 14. min potiahol akciu Bero, našiel na pravej strane Van Kessela, ten obišiel obrancu a spätnou prihrávkou uvoľnil Hajradinoviča. Jeho strelu z hranice šestnástky však obranca hostí zblokoval. V 21. min zahral jeden z hráčov rumunského tímu rukou a Malec pokutový kop bezpečne premenil. Brankára poslal na opačnú stranu. O dve minúty neskôr si na ľavej strane vymenili loptu Madu s Mondekom. Prihrávka prešla až do pokutového územia, no Malec a ani Holúbek nemali dosť priestoru na presné zakončenie. S pribúdajúcimi minútami sme mali viac z hry, o čom hovorila aj séria rohových kopov. V 33. min zachytil rozohrávku súpera Čögley, loptu potiahol do stredu poľa, na hranici šestnástky našiel Holúbeka a ten ľavačkou aj s prispením teču zo strany súpera vyslal strelu do pravého horného rohu. V závere polčasu súper dvakrát zahrozil, ale do finálneho zakončenia sa nedostal ani raz.

Hneď v úvode druhej časti hry vystrelil Holúbek, jeho zblokovanú strelu sa kĺzačkou snažil umiestniť do brány Malec, ale bol prikrátky. V 51. min vystrelil z 18 m tesne nad bránu Van Kessel. Po hodine hry sa súper na niekoľko minút nasťahoval pred našu šestnástku, ale všetky nebezpečné situácie v pokutovom území sme dokázali vyriešiť. Necelú štvrťhodinu pred záverečným hvizdom nastrelili najskôr Rumuni brvno. Hneď z protiútoku mieril medzi žrde Mišák, no brankár Vaslui bol pozorný. V 85. min po rýchlom prechode sa ocitol za obranou Simon, v pokutovom území bol faulovaný, ale rozhodca penaltu neodpískal. Naopak, v poslednej minúte zápasu po ruke v našej šestnástke kopali Rumuni pokutový kop. Antal už len znížil na konečných 1:2.

[youtube]mVn7xGwrC5w[/youtube]

FC Vaslui - AS Trenčín 1:2 (0:2)

Góly: 90. Antal (11 m) - 22. Malec (11 m), 33. Holúbek

Žlté karty: 21. Celeban - 45. Čögley, 56. Van Kessel, 68. Jairo

Hostia: Volešák – Čögley, Ramon, Kleščík, Madu – Bero (69. Baéz) – Van Kessel, Holúbek (64. Mišák), Hajradinovič, Mondek (64. Simon) – Malec (64. Jairo)

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa