Aktuality - archiv 18.1.2014

Po dobrom prvom polčase remíza proti Libercu

Slovan Liberec - AS Trenčín 2:2 (0:2)

V prvom z trojice prípravných stretnutí v rámci sústredenia v Nymburku sme remizovali so Slovanom Liberec 2:2 (0:2). O góly do siete českého účastníka vyraďovacej časti Európskej ligy sa postarali Patrik Mišák a Milan Rundič.

Úvod stretnutia patril Slovanu, ktorý nás zatlačil pred pokutové územie. Veľmi rýchlo sme ale hru vyrovnali a s pribúdajúcimi minútami získavali prevahu v strede poľa. V 13. min sa dostal k hlavičke Jairo, no lopta letela mimo žrde. V 20. min sa postavil k priamemu kopu Mišák. Strelu pod brvno však Hroššo vytlačil na roh. Už o chvíľu neskôr získal ten istý hráč loptu a sám pred brankárom Liberca nezaváhal. Naďalej sme hrali aktívne a šance prichádzali. V 27. min sa po individuálnej akcii Jaira a strele tohto Brazílčana dostal k odrazenej lopte Malec. Loptu poslal do siete, no rozhodca zamával prísne postavenie mimo hry. Hneď nato vyrazil Hroššo na roh strelu aktívneho Jaira. V 34. min zakrútil loptu zo štandardnej situácie do pokutového územia Holúbek a Rundič hlavou zvýšil na rozdiel dvoch gólov. 

Liberec sa v prvom polčase dostával iba do náznakov šancí. V druhej štyridsaťpäťminútovke však zlepšil hru a vypracoval si viacero nebezpečných príležitostí. V 58. min nastrelil Rabušic žrď. Na opačnej strane poslal nebezpečnú loptu pred bránu Simon, ale Slovan odvrátil na roh. V 65. min znížil na rozdiel jediného gólu Delarge. Desať minút pred záverečným hvizdom sa dvakrát predviedol Šemrinec. Tesne pred koncom však nestačil na Sackeya, ktorý vyrovnal. Liberec ešte mohol strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Proti však bol náš brankár, ktorý vyrazil na roh gólovú strelu Delargea.

Slovan Liberec - AS Trenčín 2:2 (0:2)

Góly: 65. Delarge, 89. Sackey – 21. Mišák, 34. Rundič

Žlté karty: 87. Rundič

Domáci: Hroššo – Frýdek, Sackey, Kušnír (46. Coufal), Kováč (62. Karišik), Obročník (46. Novotný), Rabušic (46. Ndiaye), Kordiško (46. Douglas), Pimpara, Šural, Kolár (46. Delarge)

Hostia: Volešák (46. Šemrinec) - Čögley (46. Bero), Ramón, Rundič, Kingsley - Bariš - Mondek (46. Simon), Holúbek, Mišák (68. Opatovský), Jairo (68. Frimmel) - Malec (68. Sabler)

Divákov: 20

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa