Zápasy - archiv 26.5.2008

Remízová domáca rozlúčka s najvyššou súťažou

AS Trenčín - ViOn Zlaté Moravce 0:0

Záverečným domáci zápas AS Trenčín v sezóne 2007/2008 bol minimálne na rok posledným v najvyššej súťaži. Hráči sa v úmornom teple rozlúčili s najvernejšími bezgólovou remízou a "bezfarebným" výkonom proti nováčikovi zo Zlatých Moraviec.

Priebeh súboja dvoch tímov zo dna ligovej tabuľky zodpovedal ich postaveniu v súťaži. Prvá štyridsaťpäťminútovka ponúkla iba jednu strelu hosťujúceho tímu do žrde bránky Dalibora Rožníka. Domáci Trenčín mal síce územnú prevahu, ale jeho snaha končila na hranici pokutového územia Zlatých Moraviec. V dobrej pozícii nemierili presne Jašurek a ani Depetris.

Nástup do druhej časti hry sa niesol v znamení zvýšeného tlaku domáceho tímu, ale Trenčania sa opäť k zakončeniu nedostali. Gólová šanca prišla na druhej strane. V 67. min unikal Chren, ale tiesnený nemal dostatok času na zakončenie a jeho slabú strelu Rožník pohotovo vyrazil. O dve minúty nato vykopávali hostia po závare až z bránkovej čiary. V 76. min poslal domáci Sluijter priamy kop z hranice šestnástky tesne nad bránku. Hosťom občasne vychádzala hra na brejky, keď v 81. min bol sám pred takmer prázdnou bránkou Juska, no z bodu pokutového kopu trestuhodne prestrelil.

AS Trenčín - ViOn Zlaté Moravce 0:0

Žlté karty: 78. Chren (Zlaté Moravce)

Domáci: D. Rožník - Čögley, Cs. Horváth, Križko, Kleščík - Marček, Gergel (86. Jakúbek) - Jašurek (81. M. Zubo), Hlohovský, Sluijter - Depetris (64. Chanti)

Hostia: Brezina - Žembera (60. M. Bednář), Klabal, Šlavka, Mackovčin - Ondrejka, Greguška (70. Číž), Hözl, Pelegríny (57. Maron) - Juska - Chren

Rozhodovali: Vlk - Kubačka, Ružbarský

Divákov: 600

Martin Stano (tréner Trenčína): "Chceli sme sa rozlúčiť víťazstvom, čo sa nám, žiaľ, nepodarilo. Z oboch strán to bol iba priemerný zápas. Dá sa povedať, že futbal aj fanúšikovia trpeli. Som sklamaný z hry svojho mužstva."

Ján Rosinský (tréner Zlatých Moraviec): "Bola veľká horúčava a umelá tráva teplo iba znásobila. Bolo vidieť, že hráči sú z toho hotoví. Oba tímy sa snažili o víťazstvo. My sme v úvodne dvadsaťminútovke nepremenili tri gólové šance. Súper mal tiež svoje príležitosti. Z tohto pohľadu je výsledok zaslúžený."

foto: sita.sk

Autor: sita
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa