Zápasy - archiv 25.4.2008

Slovan rozhodol v úvodoch polčasov

Slovan Bratislava - AS Trenčín 3:0 (1:0)

Domáci otvorili skóre už v 10. min, keď vysoký center Szabóa, ktorý preletel popred bránku hostí, vrátil Černák na úplne voľného Masaryka. Útočník Slovana už nemal problém trafiť úplne prázdnu bránku. O 9 minút mohol Slovan viesť už dvojgólovým rozdielom, no hlavičku Švestku hosťujúci Čögley vyhlavičkoval z prázdnej bránky. Z Trenčanov bol pre domácich nebezpečný iba Hlohovský, ktorý dvakrát preveril pevnosť belasej obrany. Jeho kolega Gergel dvakrát skúšal pozornosť Muchu prízemnými strelami z veľkej diaľky. Masaryk mohol dať svoj druhý gól v 39. min, no hosťujúci Volešák jeho sólový únik odvrátil na šiesty rohový kop. Brankár hostí si vzápätí poradil aj s pohotovou strelou obrancu Szabóa.

Domáci svoj náskok zvýšili v 52. min, keď odvážne sólo Slováka dopravil do siete Ižvolt. Trenčania mohli znížiť v 71. min po dlhom autovom vhadzovaní Gergela a tvrdej strele Hlohovského z 11 m, Mucha však bol pozorný. Na druhej strane sa v 74. min vyznamenal Volešák, ktorý zlikvidoval pohotovú dorážku Masaryka po prihrávke Ižvolta. Brankár Trenčína v 81. min vytlačil na roh aj strelu Meszároša z 15 m. Ten istý hráč v 85. min zahodil stopercentnú šancu, po úniku trafil iba bočnú sieť. Všetko si však vynahradil v 88. min, keď po prieniku Janeka stanovil z bezprostrednej blízkosti na 3:0.

Slovan Bratislava - AS Trenčín 3:0 (1:0)

Góly: 10. Masaryk, 52. Ižvolt, 88. Ľ. Meszároš

Žlté karty: 81. Slovák - 48. Marček

Domáci: J. Mucha st. - Kosmeľ (34. Janek), Švestka, Hanek, Szabó - Slovák, Černák, Serrano, Ižvolt (85. Sedlák) - Masaryk, Sylvestr (60. Ľ. Meszároš)

Hostia: Volešák - Kleščík, Marček, Cs. Horváth, Kasálek - Čögley (78. Addai), Baez, Gergel, Jašurek (65. Chanti), M. Rožník - Hlohovský (86. Križko)

Rozhodovali: Samotný - Benko, Poláček

Divákov: 2746

Ladislav Pecko (tréner Slovana): "Aj keď sme vyhrali, s výkonom svojho mužstva som nebol spokojný. Najmä prvý polčas som si predstavoval inak. Po dvoch výsledkoch, ktoré sme uhrali v predchádzajúcich kolách, som čakal lepší výkon. Preto sme si cez prestávku v kabíne s hráčmi podebatovali. V druhom polčase sme už hrali lepšie, no dali sme iba dva góly. Proti takému súperovi, ako je Trenčín, musia hráči viac behať, musia sa viac ukazovať na ihrisku. Stretnutie sme zvládli, no v obrane sme urobili niekoľko chýb, ktoré by lepší súper potrestal."

Martin Stano (tréner Trenčína): "Ťažko sa mi hodnotí tento zápas, lebo sme v zložitej situácii. Prehrali sme ho, lebo neviem v tejto situácii hráčov dostatočne motivovať. Slovan však bol postačujúcou motiváciou, takže z tohto pohľadu by to malo byť v poriadku. Nehrali sme zle, no prespali sme začiatky oboch polčasov, v ktorých sa rozhodlo. Škoda tohto stretnutia."

foto: sita.sk

Autor: SITA
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa