Zápasy - archiv 5.4.2008

Po prehre s Duklou strata desať bodov na Senec

AS Trenčín - Dukla Banská Bystrica 1:3 (0:2)

Stretnutie odštartovala šanca Vyskoča na jednej a Križka na druhej strane, ale ani jeden z nich nemieril medzi žrde. V nasledujúcich minútach sa hra odohrávala prevažne v strede ihriska a brankári nemali veľa príležitostí ukázať svoje umenie. Banskobystričania vedomí si nervozity na strane súpera čakali na jeho chyby a tie aj prišli. V 28. min zahrávala Dukla priamy kop, domáca obrana loptu dostatočne razantne neodvrátila a Velický prvou strelou medzi žrde otvoril skóre stretnutia. O chvíľu na to mohlo byť vyrovnané, ale lopte po hlavičke Kasálka stálo v ceste brvno. Banská Bystrica naďalej verná vyčkávacej taktike udrela aj po druhý raz. V 40. min zakončil brejkovú situáciu Michal Ďuriš, ktorý si loptu prebral na hranici postavenia mimo hry - 0:2.

Zdalo sa, že o všetkom je rozhodnuté, čomu nasvedčoval aj úvod druhého polčasu. Trenčania však predsa len zabojovali. V 65. min Hlohovský sám zoči-voči Borošovi neuspel. O pár minút zlyhal v rovnakej pozícii na opačnej strane Filo, následne Hlohovský nastrelil žrď, ale už o chvíľu znížil Depetris na 1:2. Trenčín hral v týchto chvíľach vabank a otvoril priestor pre rýchle kontry Dukly. Najskôr Gajdoš sám neuspel, ale v 82. uzavrel na konečných 3:1 pre Duklu Filo.

AS Trenčín - Dukla Banská Bystrica 1:3 (0:2)

Góly: 73. Depetris - 28. Velický, 40. M. Ďuriš, 82. M. Filo ml.

Žlté karty: 44. Križko, 45. Báez, 75. Kasálek

Červené karty: 87. Báez (Trenčín) po dvoch ŽK

Domáci: Volešák - Čögley (73. M. Zubo), Cs. Horváth, Kleščík, Kasálek - Addai (60. Jašurek) - Hlohovský, Báez, Sluijter - Križko (46. Gergel), Depetris

Hostia: Boroš - M. Pančík ml., O. Debnár, Poljovka, Kotrys - Ľ. Vyskoč (46. M. Filo ml.), Pečovský, Velický, Hučko - M. Ďuriš (61. T. Pančík), V. Gajdoš (80. Kulík)

Rozhodovali: Vnuk - T. Somoláni, Cuninka

Divákov: 1027

Martin Stano (tréner Trenčína): "Bohužiaľ, máme na našom konte ďalšiu prehru. Chceli sme prekvapiť súpera určitým taktickým zámerom, ktorý nám však nevyšiel a potom to už nabralo rovnaký scenár ako v predchádzajúcich zápasoch. Dostali sme náhodný prvý gól, z ofsajdovej akcie potom aj druhý. V druhom polčase sme preskupili našu zostavu v snahe ešte výsledok zmeniť. Súper však hral takticky a v závere nám z protiútoku strelil tretí gól. Sme si vedomí toho, že naša situácia je hrozná, no stále nás ešte čaká deväť kôl a určite nehádžeme flintu do žita."

Štefan Horný (tréner Banskej Bystrice): "Prišli sme do Trenčína jednoznačne zvíťaziť, čo sa nám aj podarilo, hoci sme čakali, že to bude trošku ľahšie. V prvej polhodine hrali domáci celkom dobre, góly sme však strieľali my. Hoci v druhom polčase hral Trenčín vabank a znížil, nakoniec sme v závere strelili tretí gól a vyhrali sme zaslúžene. Tých gólov sme však mohli nastrieľať určite ešte viac."

foto: sita.sk, Martin Blažek

Autor: SITA
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa