Zápasy - archiv 2.2.2013

Vysoké víťazstvo nad Zlínom, mladíci zdolali Podbrezovú

AS Trenčín - Fastav Zlín 7:0 (4:0) a AS Trenčín - ŽP Šport Podbrezová 4:2 (2:0)

Zverenci trénerského kvarteta Guľa - Zimen - Ševela - Hodál si po dvoch prehrách v príprave so Slováckom napravili chuť na domácom ihrisku. V sobotu zdolali najskôr moravský Zlín vysoko 7:0 (4:0) a následne druhý tím zložený prevažne z hráčov vlastnej „devätnástky“ pokoril lídra druhej ligy z Podbrezovej 4:2 (2:0).

 

AS Trenčín - Fastav Zlín 7:0 (4:0)

Od úvodných minút sme mali prevahu. Prvý sa do veľkej šance dostal Holúbek, keď si nabehol na prihrávku Čögleya, no z vnútra šestnástky minul. Už o chvíľu neskôr sa k lopte dostal Adi a krížnou strelou otvoril skóre stretnutia. V polovici prvého polčasu pohrozil aj súper. Matejov však v ťažkej pozícii poslal strelu len do bočnej siete. Na opačnej strane loptu v strede ihriska vybojoval Holúbek, posunul na krídlo Kubíkovi, ale jeho prízemná strela tesne minula Kořínkovu bránu. Následne si Adi v päťke pokryl loptu, obtočil sa okolo obrancu, namieril však vysoko. Druhý gól sme pridali v 29. min, kedy sa z priameho kopu presadil Štefánik. Už o dve minúty napriahol spoza pokutového územia Holúbek a strelou k pravej žrdi dal na 3:0. V 35. min využil rýchlosť Kubík, zasekol si obrancu a prehodil gólmana Zlína - 4:0. 

Druhý polčas už nebol v úvode natoľko atraktívny. Naďalej sme však mali prevahu. Prvú šancu si ale vypracoval Zlín. Lopta po hlavičke zo stredu šestnástky mierila mimo žrde. V 64. min si na center z priameho kopu naskočil najvyššie Adi a druhým gólom upravil na 5:0. V 81. min Adi uzavrel hetrik. Čögley nebezpečne vystrelil, brankár loptu vyrazil iba pred nášho útočníka a ten bez problémov skóroval. Ešte pred odchodom do šatní uzavrel skóre Kubík. Loptu trafil síce do žrde, ale tá sa od brankára dostala do siete.

Góly: 12., 64. a 81. Adi, 35. a 87. Kubík, 29. Štefánik, 31. Holúbek

Žlté karty: 33. Ramon

Domáci: Šemrinec - Čögley, Godál, Ramón (40. Bednárik), Mazáň - Lobotka - William, Štefánik, Holúbek, Kubík - Adi

Hostia: Kořínek - Pazdera, Kroča, Kubica, Červenka - Ruskovský (46. Železník), Salachna, Polách (46. Dobeš), Hruška (34. Holík) - Malchárek (46. Poznar), Matejov

Divákov: 70

 

AS Trenčín - ŽP Šport Podbrezová 4:2 (2:0)

Od úvodu sa hralo zaujímavé stretnutie. Náš tím s viacerými hráčmi z dorastu hral s kandidátom na postup do najvyššej súťaže vyrovnanú partiu. V polovici prvého polčasu sa ocitol sám na „päťke“ Brigant, no loptu poslal vedľa pravej žrde. V 30. min si nerozumeli Mondek s Ramónom, ale Bartalský zachránil. V 41. min zakombinovali v pokutovom území súpera Mazan a Opatovský, gól z toho však nebol. Už o minútu neskôr sa Opatovský nemýlil. Na hranici šestnástky si narazil s Frimmelom a sám pred brankárom nezaváhal. Ešte pred odchodom do šatní poslal center do šestnástky Skovajsa a Frimmel upravil na 2:0.

V 57. min sa po rohu dostal k hlavičke Malec, ale brankár loptu vyrazil. Na opačnej strane unikol Vaščák a hoci bol tiesnený znížil strelou k žrdi na 1:2. Už o dve minúty neskôr utiekol po nedorozumení našich v strede poľa Tubonemi a bez problémov obhodil Bartalského - 2:2. Mužstvo sa však z dvoch gólov v priebehu pár minút oklepalo a opäť niekoľkokrát pohrozilo. Góly však prišli až v samom závere. V 86. min zakombinovali mladíci v zostave AS a na konci akcie bol Jurica - 3:2. Ešte pred koncom zápasu hlavičkoval Opatovského center do siete Ranko.

Góly: 41. Opatovský, 44. Frimmel, 86. Jurica, 89. Ranko - 58. Vaščák, 60. Tubonemi

Domáci: Bartalský - Mondek, Ramón (55. Bednárik), Tóth (80. Ranko), Skovajsa - Bero (55. Bariš) - Frimmel, Mazan (74. Čentéš), Opatovský, Brigant (80. Kochan) - Malec (57. Ranko, 74. Jurica)

Hostia: Baláž (46. Hanák) - Andrič (58. Polaščík), Očenáš, Kožička, Greško (46. Morháč) - Čekovský (46. Snitka), Kochan, Kupčík (46. Pablo), Harvilko (58. Minčič) - Vaščák, Brčák (46. Tubonemi)

Divákov: 70

Autor: mg, mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa