Aktuality - archiv 10.11.2012

Pozitívnu sériu vonku chceme natiahnuť, želá si Godál

Boris Godál: „Bodaj by sme vo víťaznej sérií pokračovali aj v Žiline“

V netradičnom čase v nedeľu o 12.30 h pred televíznymi kamerami Digi TV nastúpia zverenci trénera Adriána Guľu na zápas pod Dubňom. V súboji tretieho celku tabuľky s piatym očakáva kapitán Boris Godál otvorený zápas.

„Na zápas v Žiline sa všetci veľmi tešíme. Čaká nás kvalitný súper. Spoločné zápasy boli vždy napínavé a atraktívne pre divákov. Aj tým, že padalo veľa gólov. Do konca jesennej časti zostávajú ešte štyri kolá a my chceme získať čo najviac bodov. Verím, že sa bude hrať otvorený a ofenzívny futbal,“ povedal Godál.

Žilinčania v domácom prostredí inkasovali iba tri góly a na svojom konte nemajú ani jednu prehru. „V zadných radoch majú dirigenta Jozefa Piačeka a pred ním reprezentanta Viktora Pečovského. Tieto dve mená hovoria sami za seba,“ pokračoval dvadsaťpäťročný stopér a pokračoval: „Žlto-zelení však majú viacero veľmi kvalitných futbalistov. Ich holandský tréner dal priestor viacerým mladým chlapcom, ktorí do tímu dobre zapadli.“

Posledný vzájomný zápas pod Dubňom nedopadol podľa našich predstáv. V Slovnaft Cupe sme prehrali (1:3). „Na ten zápas si spomínam. Pre zdravotné problémy som nemohol nastúpiť. Dúfam, že teraz to už bude o niečom inom. Výsledok by mohol byť rovnaký, iba v náš prospech,“ dodal s úsmevom rodák z Lúky nad Váhom.

V posledných dvoch zápasoch na ihriskách súperov sme boli stopercentní. Po tri body z Nitry a Prešova zdvihli mužstvu sebavedomie. „Sme radi, že je tomu tak. Nechceme, aby si nás zaškatuľkovali ako tím, ktorý body získava iba doma a von chodí na výlety. Bodaj by sme v tejto sérií pokračovali aj v Žiline,“ povedal na záver Godál.

Autor: mj
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fanúšikovia 2.5.2024

Fanúšikovia | Zaži rozlúčku s umelou trávou, prihlás sa na 24-hodinovku

Pre všetkých našich priaznivcov sme pripravili veľkolepú rozlúčku s...

ASTV 1.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FK Železiarne Podbrezová

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FK Železiarne...

Fanúšikovia 29.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Michalovce v predaji

V 8. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa