Aktuality - archiv 30.1.2008

Od stredy aj s generálnym manažérom

Holandský denník - 12. časť

V stredu, v nočných hodinách, sa k skupine v delftskom hoteli Campanile pripojil aj Róbert Rybníček. „Skôr som prísť nemohol. Doma som mal totiž veľa práce. Oddych nenájdem určite ani tu. Čaká ma doriešenie viacerých kľúčových otázok,“ prezradil nám cestou z letiska generálny manažér AS Trenčín.

Na mamutie amsterdamské letisko priletelo lietadlo z Viedne s takmer hodinovým meškaním. Ideálny čas na preskúmanie obrovského komplexu. Počas prechádzky po letisku sa pri nás zastavil policajt s prísnym výrazom v tvári. Drsným hlasom sa opýtal: „Kde máte šéfa?“ Nechápali sme kam otázkou mieri. Prvé čo nám zišlo na um bolo, že sa niekomu z našej výpravy niečo stalo. „Chcem sa len opýtať, či tu s vami nie je Tschen La Ling. Videl som po meste povylepované plagáty, že budete hrať s Ajaxom. La Lingovi držím palce, u nás je veľmi populárny,“ pokračoval s oveľa miernejším hlasom strážca zákona.

Po tomto zážitku sme sa konečne dočkali príletu lietadla z rakúskej metropoly. „Čo máte nové? Ako sa vám darí? Ako prebiehajú tréningy?“ zasypal nás otázkami pri podávaní rúk Rybníček. Trištvrte hodinu trvajúca cesta na hotel nám ubehla ako voda. Ani sme si nestihli vyrozprávať všetky dojmy a pocity a už sa naše Iveco blížilo k parkovisku pred Campanile. „Debatu dokončíme zajtra, dnes mám ešte stretnutie s Tschen La Lingom,“ lúčil sa s nami pri výťahoch nový člen skupiny.

Pri raňajkách bolo zjavné, že obaja páni si veľa odpočinku nedopriali. „Najskôr sme sedeli asi hodinu s trénermi. Jednou z tém bol aj príchod nového hráča. Jeho meno vám v tejto chvíli povedať neviem. Je to stredný obranca. Má 24 rokov. V minulosti bol stabilným hráčom základnej zostavy Feyenoordu Rotterdam. V zápase proti Ajaxu si vyskúšame jeho schopnosti Ak sa nám bude pozdávať, ponúkneme mu kontrakt,“ načrtol smerovanie nočných debát Rybníček pokračujúc: „Neskôr sa k nám pridal ďalší z majiteľov Henk ter Braack. Riešili sme niektoré ekonomické záležitosti. Bol to skutočne náročný záver dňa. Do postele som sa dostal až okolo pol tretej.“

Róbert Rybníček prišiel do krajiny tulipánov na päť dní. Za ten čas chce definitívne doriešiť všetky naliehavé záležitosti. „Prípadné posilnenie hráčskeho kádra a dotiahnutie otázky realizačného tímu. To sú najhorúcejšie témy. Bez ich vyriešenia domov ani nepocestujem,“ daroval nám na záver raňajok úsmev ambiciózny manažér.

Autor: MS
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa