Aktuality - archiv 16.4.2012

Penzion Aston bude mať „Stenu slávy“

Spoločnosť Fami Slovakia pomôže klubu AS Trenčín prebudovať priestory akadémie v Trenčianskych Stankovciach

Život klubu AS Trenčín je dnes spätý aj s Trenčianskym Stankovcami. Práve tam by mal vyrásť komplex akadémie nášho klubu. Aktuálne prevádzkujeme súčasný objekt miestneho Oddychového centra, kde sme už v závere minulého roka vybudovali malé ihrisko s umelou trávou. K dispozícii je aj znovuotvorený Penzión Aston, ktorý sa postupne prezlieka do farieb klubu.

Priestory reštaurácie, konferenčného salóniku a ubytovacia časť je spestrená atraktívnymi obrazmi hráčov nášho klubu. Teraz prichádza čas pre „zimnú záhradu“, ktorá je umiestnená hneď vedľa terasy. V spolupráci so spoločnosťou Fami Slovakia pripravujeme kompletnú prestavbu spomínaného priestoru.

Pre návštevníkov by sme chceli vytvoriť príjemné a pre klub dostatočne reprezentatívne prostredie. Srdcom nového priestoru bude „Stena slávy“, kde budeme umiestňovať fotky najväčších osobností, ktoré pôsobili v AS Trenčín, alebo mu pomáhali v jeho napredovaní. „Už dnes máme vytypovaných niekoľko mien, ktorým by sme chceli poďakovať za ich prácu a prínos pre AS,“ povedala marketingová manažérka klubu Dorota Kocmanová a doplnila: „Touto cestou chcem poďakovať aj nášmu novému partnerovi, bez ktorého pomoci by sme sa na vytvorenie tohto kútika asi neodhodlali.“

Spoločnosť Fami Slovakia pôsobí na trhu pod týmto názvom od roku 2010. Dovtedy prešla niekoľkými transformáciami. V oblasti výroby nábytku a navrhovania interiérov sa pohybuje už od roku 1992. Jej cieľom je pristupovať ku každému zákazníkovi individuálne a splniť mu všetky predstavy o zariadení interiéru od trojrozmerných návrhov, cez výrobu až po dovoz a montáž nábytku.

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa