Hviezdy deťom 27.3.2012

Hviezdy budú po roku opäť pomáhať deťom

Novými hlavnými mediálnymi partnermi podujatia sa stali Rádio Expres a spoločnosť 7 Plus

Charitatívny projekt Hviezdy deťom rozbehol prípravy na ďalšie výnimočné futbalové zápasy. Po roku tak opäť, vďaka partnerom projektu, pomôžeme deťom v núdzi. Skvelý deň so športovými osobnosťami môžete zažiť aj vy.

Novými hlavnými mediálnymi partnermi podujatia sa stali Rádio Expres a spoločnosť 7 Plus. „Sme veľmi radi, že sa nám podarilo získať silných partnerov. Je to ocenenie pre naše podujatie, ale na druhej strane aj veľký záväzok. Veríme, že s pomocou oboch spoločností podujatie posunieme opäť o niečo viac do povedomia širšej verejnosti a ešte viac podporíme deti," povedala marketingová manažérka AS Trenčín Dorota Kocmanová.

Rádio Expres je najpočúvanejšie rádio na Slovensku. „Práve preto cítime spoluzodpovednosť za podporu podobných športových a charitatívnych akcií. Projekt Hviezdy deťom má za sebou tri úspešné ročníky. Po oslovení organizátormi sme neváhali a radi podporíme toto podujatie aj v budúcnosti. Veríme, že sa nám spolu podarí prilákať veľa návštevníkov a prispieť tak k dobrej veci,“ povedal šéf propagácie Tomáš Halmeš.

Vydavateľstvo 7 Plus podporí akciu Hviezdy deťom vo svojich populárnych periodikách. „Spomenuté podujatie má svoju tradíciu. Organizátori už v minulosti presvedčili o zmysle tejto akcie a preto ju veľmi radi podporíme. V minulom roku sme sa stali partnerom podujatia a preto sme veľmi radi, že v tomto roku bude náš prínos ešte výraznejší,“ píše sa v stanovisku spoločnosti 7 Plus.

Organizátorom charitatívneho podujatia Hviezdy deťom je futbalový klub AS Trenčín. Štvrtý ročník podujatia sa koná 23. júna. Rovnako, ako pred rokom, sa osobnosti stretnú s deťmi a fanúšikmi na Mierovom námestí v Trenčíne, kde bude postavená plocha s umelým trávnikom. Počas prvých troch ročníkov podujatia sa vyzbieralo na charitatívne účely viac ako 25 000 eur. Akciu podporili v minulosti viaceré športové osobnosti. Svoje futbalové umenie predviedli Marek Hamšík, Martin Škrtel, Marián Hossa, Marián Gáborík, Stanislav Šesták, Filip Hološko, Ľubomír Višňovský, Jaroslav Halák a ďalší.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa