Aktuality - archiv 5.2.2012

Peltier začal s tréningom

Lester Peltier: „Som už v poriadku a na deväťdesiat percent pripravený. Sezónu začnem zdravý a to je najdôležitejšie“

Vynechal päť prípravných zápasov. V jeho prípade však neplatilo okrídlené tvrdenie „zíde z očí, zíde z mysle“. Práve naopak. Krídelník AS Trenčín Lester Peltier je naďalej najčastejšie skloňovaným menom z tímu Adriána Guľu.

„Mal som problémy s kolenom. Nebolo to nič vážne, ale spoločne s vedením a majiteľom klubu sme sa rozhodli pre drobný chirurgický zákrok. Za pol hodinu bolo po všetkom,“ prezradil reprezentant Trinidadu a Tobaga.

Hlavným dôvodom Peltierovej cesty pod skalpel bola snaha klubu a hráča predísť zhoršeniu stavu. „Som už v poriadku a na deväťdesiat percent pripravený. Sezónu začnem zdravý a to je najdôležitejšie,“ komentoval Peltier medzi dvoma pondelňajšími zaberačkami. Prvé kolo absolvoval s tímom v posilňovni a druhé už na trávniku na Sihoti.

„Hoci pauza netrvala dlho, veľmi som sa tešil na návrat. Som rád, že všetko dopadlo dobre. Futbal je môj život a bolo pre mňa ťažké tých pár dní sledovať chalanov,“ povedal už s veľkým úsmevom najlepší strelec prvej polovice sezóny v drese AS.

Už tri dni po zákroku trénoval v posilňovni pod dohľadom holandského odborníka Dicka van Toorna. „Je jedným z najlepších fyzioterapeutov v Európe. Povedal mi, že nemám na nič čakať. Myslel som si, že je šialený, ale pomohlo mi to.“

Záujem značí dobrú prácu na ihrisku

Po výkonoch v jesennej časti najvyššej domácej súťaže je o Peltiera záujem z viacerých strán. Medzi najaktívnejších patrí úradujúci majster Slovan Bratislava. Svoje vizitky ale nechali aj kluby z oboch koncov Európy.

„Nechávam tomu voľný priebeh. Som pripravený bojovať o miesto v základnej zostave AS,“ povedal Peltier a doplnil: „Všetko sú to zatiaľ dohady. Záujem ma však teší. Znamená to, že odvádzam svoju robotu dobre.“

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa