Zápasy - archiv 23.9.2011

Víťazstvo nad Prešovom po uragáne v prvom polčase

AS Trenčín - 1.FC Tatran Prešov 4:0 (4:0)

AS Trenčín vyhrali tretí domáci zápas v rade. Po štvorgólovej nádielke do siete MFK Košice si rovnaký prídel odniesol aj 1.FC Tatran Prešov. Po dvoch góloch Lestera Peltiera a jednom Borisa Godála a Samuela Štefánika sme zdolali "koňarov" 4:0 (4:0).

Stretnutie začalo zostra. Už v 3. min sa lopta od Holúbka dostala k Peltierovi, ktorého strelu Diviš ešte vyrazil, ale na dorážku Godála už nedosiahol. Už o chvíľu neskôr Mazan vysunul Štefánika, ale ten nebol pri zakončení dostatočne dôrazný. Ešte pred uplynutím desiatej minúty sa však uvoľnil na ľavej strane Mazan, no lopta nanešťastie nenašla správneho adresáta. O tri minúty neskôr opäť aktívny Mazan nacetroval a Peltier trafil hlavou hornú žrď. Silnú štvrťhodinu uzavrel strelou spoza šestnástky do pravého horného rohu Štefánik – 2:0. Hostia pohrozili po prvý raz v 18. min, ale Macko v dobrej pozícii minul. V 23. min bolo už o tri góly. Štefánik zahral priamy kop do pokutového územia a Peltier loptu usmernil za chrbát hosťujúceho brankára. Mužstvo Adriána Guľu hralo naďalej dobre. Ešte pred odchodom do šatní poslal Salinas dopredu Peltiera, ktorého strelu jeden z obrancov tečoval za chrbát vlastného brankára – 4:0.

Úvodné minúty druhej štyridsaťpäťminútovky patrili opticky hosťom. V 61. min však unikol po ľavej strane Mazan a len málo chýbalo, aby loptu pretlačil na Depetrisa. O desať minút neskôr skúšal Salinas zatočiť rohový kop priamo do brány a veľa k tomu nechýbalo. O niečo neskôr zakončil Salinas rýchly brejk iba do bočnej siete. Päť minút pred záverečným hvizdom sa dvakrát vyznamenal aj Volešák. Následne stála na jeho strane aj horná žrď jeho brány, ktorú nastrelil Macko.

AS Trenčín - 1.FC Tatran Prešov 4:0 (4:0)

Góly: 3. Godál, 16. Štefánik, 23. L. Peltier, 41. L. Peltier

Žlté karty: 86. Mazan – 22. P. Petráš, 25. Kolbas, 89. Bernardo

Domáci: Volešák – Godál, Kleščík, Ševela (60. Čögley), Holúbek – Báez – L. Peltier (82. Hlohovský), Štefánik (74. V. Horváth), Salinas, Mazan – Depetris

Hostia: Diviš – P. Petráš, Piter-Bučko, Čep, Krob – Kolbas, Lipták (35. Krajník), Macko, De Oliveira (79. Guba) – Katona, Zeher (46. Bernardo)

Rozhodovali: Trutz – Somoláni, Lieskovský

Divákov: 1812

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa