Hviezdy deťom 15.6.2011

Hviezdy deťom podporia Hossa, Škrtel, Gáborík a Hamšík

Tretí ročník charitatívnej akcie Hviezdy deťom sa blíži, už dnes je jasné, že v sobotu 25. júna sa stretnú najväčšie slovenské hokejové a futbalové osobnosti

Tretí ročník charitatívnej akcie Hviezdy deťom sa blíži. Podujatie, ktoré privíta Mierové námestie v Trenčíne, dáva dokopy osoby a obsadenie. Už dnes je jasné, že pod Čákovým hradom sa v sobotu 25. júna stretnú najväčšie slovenské hokejové a futbalové osobnosti. Držiteľ Stanleyho pohára Marián Hossa bude mať po svojom boku klubového spoluhráča z Chicaga Tomáša Kopeckého, ale aj Mariána Gáboríka alebo Tomáša Tatara. V slabšej zostave neprídu ani futbalisti. Tím na čele s takmer domácim Martinom Škrtelom bude mať vo svojom strede aj hviezdu talianskej Seria A Mareka Hamšíka, strelecké prekvapenie svetového šampionátu v JAR Róberta Vitteka alebo Filipa Hološka s Jurajom Kuckom.

Posledné husle nebudú chcieť hrať ani domáci futbalisti AS Trenčín, ktorí sa predstavia v kompletnej zostave na čele s kanonierom Davidom Depetrisom, Jorgem Salinasom, Aldom Báezom, domáci hráčmi Petrom Kleščíkom, Samuelom Štefánikom, Jakubom Holúbekom a samozrejme vedení kapitánom Martinom Ševelom. Štvrtý tím Mufuza nahlásil Tomáša Bezdedu, Ivana „Tulyho“ Vojteka, Mariána Labudu ml. a Róberta Pukaloviča.

„Podujatie má charitatívny charakter a my chceme nadviazať na minuloročný výťažok vo výške takmer 7000 eur,“ upriamuje pozornosť na hlavný zmysel podujatia marketingový riaditeľ usporiadajúceho AS Trenčín Igor Schlesinger. Všetci návštevníci, ktorí prispejú na dobrú myšlienku, podporia domovy sociálnych služieb Demy, Nosice a rovnako ako v minulosti aj viacerých jednotlivcov. Svoju podporu môžete vyjadriť dobrovoľným vstupným do pokladničiek s logom akcie. Na charitu pôjde aj celý výťažok zo vstupného do autobusu FC Barcelona.

Oficiálna časť programu odštartuje o 14.00 h, námestie bude žiť futbalom a zábavou oveľa skôr. Pozvaní sú nielen fanúšikovia športu a futbalu zvlášť. Pre deti a rodičov je totiž pripravených množstvo atrakcií. Chýbať nebude lezecká stena, súťaže vo futbalových zručnostiach, maľovanie na tvár, detský kútik. Môžete vidieť futbalový freestyle alebo bábkové divadlo. Vybraní šťastlivci si počas prestávok zasúťažia s Hossom, Škrtelom, Hamšíkom, Gáboríkom, Depetrisom a ostatnými v rôznych futbalových súťažiach.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa