Aktuality - archiv 29.11.2007

Proti Ružomberku s túžbou úspešne zakončiť zbabranú jeseň

Peter Kleščík: „Nemôžme inkasovať lacné góly a aspoň na záver musíme potešiť fanúšikov“

Blížiaca sa zimná prestávka príde tímu Roba McDonalda viac ako vhod. Ešte predtým sa však AS Trenčín rozlúči s vlastnými fanúšikmi, keď v záverečnom jesennom kole privíta aktuálne šiesty MFK Ružomberok.

Trenčania, rovnako ako ich sobotňajší súper, ťahajú sériu prehier. „Ruža“ nebodovala trikrát v rade. V súbojoch s Petržalkou a Slovanom dokonca neskórovala. Trenčín prehral ešte o jeden zápas viac a bez plného bodového zisku je už sedem kôl. Fanúšikovia AS sa z víťazstva radovali naposledy v druhej polovici septembra po výhre nad Zlatými Moravcami. „Zimná prestávka pomôže celému tímu. Je to skutočne nevydarená polsezóna. Dali sme veľmi málo gólov a zahodili príliš veľa šancí,“ zamysel sa mladík v defenzívnych radoch AS Peter Kleščík.

Trenčín sa ešte môže odpútať z poslednej priečky ligovej tabuľky. Musí však čakať na zakopnutie Senca v Zlatých Moravciach a naplno bodovať s tretím najlepším tímom prvej polovice sezóny na súperových trávnikoch. „V kabíne bude určite bojovná nálada. Chceme si zlepšiť celkovú reputáciu. Najmä po nezvládnutom zápase proti Trnave,“ komentoval Kleščík uvedomujúc si, že proti Trenčínu skončili šnúry prehier Košíc, Senca aj Slovana. „Dúfam, že s Ružomberkom to tak nebude,“ presviedčal nás talentovaný stopér

„Bielo-červení“ prehrali pod Čebraťom rozdielom triedy (1:4). Ak by premenili obrovské šance v prvom polčase, výsledok mohol byť priaznivejší. „V lige vyniká iba Žilina a Petržalka. S ostatnými môžeme hrať vyrovnanú partiu. Proti Ružomberku sme sa po dobrom polčase celkom rozsypali. Najmä po zbytočných góloch,“ povedal Kleščík a dodal: „Súperovi bude po červenej karte chýbať líder obrany a kapitán Jiří Novotný. Nemôžme inkasovať lacné góly a aspoň na záver musíme potešiť fanúšikov. Chápem, že nechodia, keďže nemáme výsledky, ale určite zabojujeme."

Autor: MG
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa