Zápasy - archiv 1.11.2007

Zahanbujúca prehra pri Slnečných jazerách

FC Senec - AS Trenčín 3:0 (1:0)

AS Trenčín sa v aktuálnom ročníku stal prvým tímom, ktorý nedokázal v súboji s doposiaľ beznádejne posledným Sencom bodovať. Zverenci trénera Roba McDonalda majú po prehre pri Slnečných jazerách (0:3) v tabuľke už iba jednobodový náskok pred priamym konkurentom v boji o záchranu. Dva góly domácich vsietil iba devätnásťročný Juraj Kuráň.

Senčania po dlhých ôsmich mesiacoch okúsili, ako chutí víťazstvo a zdolali Trenčín hladko 3:0. Úvod duelu síce patril hosťom. Domáca obrana chybila, Doubek išiel sám zoči-voči Slovenčiakovi, ale ten podržal svoj kolektív. V 8. min mali opäť hostia možnosť ujať sa vedenia, Slovenčiak v šestnástke fauloval Doubeka, ale Minarčík nariadenú penaltu nepremenil. Vtedy nastal zlom. K slovu sa dostali seneckí hráči a v 11. min zo skrumáže Kuráň otvoril skóre.

V 53. min opäť skvelý Slovenčiak podržal domácich, keď Minarčíkovu prudkú strelu z 30 metrov vytlačil na roh. V 59. min skúsený Pinte pätičkou prihral bývalému hráčovi dorastu Sparty Praha, Slovanu a Interu Bratislava Kuráňovi a ten vsietil svoj druhý gól v zápase aj v sezóne - 2:0. Definitívne tri body pre domácich zabezpečil v 87. min Papaj, ktorý zužitkoval Pinteho prihrávku.

FC Senec - AS Trenčín 3:0 (1:0)

Góly: 11. a 58. Kuráň, 87. Papaj

Žlté karty: 7. Slovenčiak, 19. Kozár, 42. Matej Kováč, 47. Milan Lukáč - 49. Hlohovský

Domáci: Slovenčiak - M. Drahno, Pecha, Marcin, Milan Lukáč - Kuráň (69. Nemček), Ujlaky, Papaj, Matej Kováč - Pinte (89. Škrabák), Kozár (75. Augustín)

Hostia: Hodál - Jakúbek, Cs. Horváth, Kleščík, Minarčík - Jašurek (74. Gergel), Lesák, Godál, Kamenský (81. Martin Zubo) - Hlohovský, Doubek (69. Šebek)Rozhodovali: Kakaščík - Balko, Palušák

Divákov: 908

Branislav Kriška (tréner Senca): "Víťazstvo venujeme pánovi Valovičovi za jeho trpezlivosť. Máme za sebou ťažký zápas, celé to bolo najmä o bojovnosti. Dnes sme konečne mali šťastie. My sme premenili čo sa dalo, Trenčín v úvode nedal jedenástku a vtedy sa to zlomilo. Keď sa pozrieme na výsledok, môžem konštatovať, že sme zvíťazili zaslúžene."

Rob McDonald (tréner Trenčína): "Zápas bol taký, aký bol. Podľa môjho názoru sme si vytvorili síce viac šancí ako domáci, ale keďže sme ich nepremenili, nemohli sme zvíťaziť. Senec mal tri šance, ktoré premenil, a tak odchádzame bez bodového zisku."

foto: Milan Illík

Autor: SITA
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa