Zápasy - archiv 26.11.2010

Proti Michalovciam sme potvrdili domácu neporaziteľnosť

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 3:2 (2:2)

V záverečnom zápase jesennej časti I. ligy sme potvrdili dominanciu v domácom prostredí, keď  sme nebezpečné Michalovce zdolali 3:2 (2:2). O góly v súperovej sieti sa postarali Vojtech Horváth, Samuel Štefánik a Fanendo Adi. Stretnutie sprevádzali oslavy zlatej éry trenčianskeho futbalu a 50 rokov od založenia Jednoty Trenčín.

Už v úvodnej minúte sa po centri dostal k ideálnej lopte Depetris. Na hranici päťky však vyloženú šancu premárnil. Slabá strela mierila iba do rúk brankára. V ďalších minútach sa neujali prienik Mazána a strela Hlohovského. Napriek tlaku z úvodu ostali šance AS nevyužité. To však platilo iba do polovice polčasu. V 27. min poslal strieľaný center na bránu hostí Horváth a lopta skončila v sieti šestnásťročného brankára Michaloviec – 1:0. Už o štyri minúty sklepol Adi loptu na Štefánika a ten sa z prvej nemýlil. V 34. min vrátil hostí do zápasu Serečin po priamom kope do pravého horného roku. O štyri minúty sa v našej šestnástke presadil Bernardo a vyrovnal.

V úvode druhého polčasu si loptu spracoval Adi a po otočke poslal svoj tím opäť do vedenia – 3:2. O tri minúty na opačnej strane prestrelil Serečin. Strelu najnebezpečnejšieho hráča hostí však zblokovala obrana. Následne po uvoľnení mieril ten istý hráč nad bránu. Po hodine hry to spoza pokutového územia skúšal opäť Serečin, ale jeho strelu spacifikoval Volešák. V 74. min predviedli ukážkovú spoluprácu hrotoví útočníci AS. Adi uvoľnil Depetrisa, ale tomu nebolo súdené skórovať. Pár minút pred záverečným hvizdom sa o závar pred bránkou Michaloviec postarali Hlohovský, Mazán a Salinas, no gól z toho nebol. Hostia sa v závere ešte pokúsili o vyrovananie, ale tri body napokon zostali doma.

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 3:2 (2:2)

Góly: 27. V. Horváth, 31. Štefánik, 53. Adi - 34. Serečin, 39. Bernardo

Žlté karty: 77. Čögley - 26. J. Vajda, 81. Vanák

Domáci: Volešák - Čögley, Godál, Ševela, Holúbek - Mazán, Štefánik (76. Salinas), V. Horváth, Hlohovský - Depetris (90. Malec) - Adi

Hostia: Bréda - Janek, Vajda (81. Špilár), Hruška, Vanák - E. Seman, Urban, Opiela, Gamkrelidze - Serečin, Bernardo (81. Kunca)

Rozhodovali: Korista - Ádám, Rendko

Divákov: 729

Autor: mg, rn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa