Zápasy - archiv 12.11.2010

Kapitán rozhodol o víťazstve nad Lučencom

AS Trenčín - LAFC Lučenec 1:0 (0:0)

Aj ôsmy domáci zápas v tomto ročníku skončil víťazstvom AS. Zverenci trénera Adriána Guľu zdolali pred vlastnými fanúšikmi LAFC Lučenec 1:0 (0:0) zásluhou gólu kapitána Martina Ševelu. Víťazstvo nad mužstvom z Novohradu prišlo po troch remízach a jednej prehre.

Začali sme aktívne a už v 3. min vystrelili nebezpečne Hlohovský a Mazán. Na dlhé minúty to však boli jediné šance. Lučenec pozorne bránil a iba sporadicky vyrážal do nebezpečných brejkov. Jediný cieľ, neinkasovať, potvrdilo aj zoskupenie všetkých hosťujúcich hráčov hlboko na vlastnej polovici. V 20. min však unikol Slančík, ale Báez sa stihol vrátiť a sklzom mu loptu zobrať na hranici pokutového územia. Po necelej polhodine hry našiel Hlohovského center Depetrisa. Michalík však hlavičku mieriacu pod brvno vytlačil na roh. Po štandardnej situácii sa dostal k zakončeniu opäť argentínsky kanonier, ale mieril priamo do rúk hosťujúceho brankára. Na opačnej strane unikli Kamendy a Labun, k zakončeniu sa však nedostali. Ešte pred odchodom do šatní vystrelil spoza pokutového územia nebezpečne Báez. Do šatní sa však odchádzalo za bezgólového stavu.

Aj druhý polčas sa hral najmä v blízkosti brány Lučenca. Územná prevaha AS napokon slávila úspech. Michalík neudržal loptu, tá sa dostala k Ševelovi a trenčiansky kapitán po zasekávačke rutinérsky zakončil. Po hodine hry to vyskúšal lobom Hlohovský, no súperovho brankára neprekvapil. Následne sa zápas rozdrobil do osobných súbojov. Záver stretnutia poznačilo niekoľko nepekných zákrokov zo strany súpera a následná červená karta pre Čavojského. V nadstavenom čase sa LAFC dostal k dvom rohovým kopom. Skóre stretnutia sa ale nezmenilo.

AS Trenčín - LAFC Lučenec 1:0 (0:0)

Gól: 53. Ševela

Žlté karty: 73. Hamuľak, 79. Čavojský

Červené karty: 81. Čavojský

Domáci: Volešák - Čögley, Kleščík, Ševela, Valla - Báez (90. Štefánik) - Mazán, V. Horváth, Hlohovský (68. Salinas) - Depetris - Adi (78. Holúbek)

Hostia: Michalík - Gálik, Jeníček, Golian, M. Lukáč - E. Lukáč, Čavojský, Laurinc, Labun - Kamendy, Slančík (65. Hamuľák)

Rozhodovali: Eperješi - Benko, Jenčura

Divákov: 1086

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa