Aktuálne 16.11.2021

Kadeti s prvou výhrou v sezóne

Kadeti odohrali počas víkendu 13.-14.11.2021 zápasy proti tímom Karlovky Bratislava.

Družstvo kadetov doplnené o starších žiakov vycestovalo v sobotu na zápas proti bratislavskej Karlovke "B". Hráči pod vedením trénera Tomáša Nebusa začali zápas veľmi dobre, keď už po prvej štvrtine vyhrávali o 11 bodov. V podobnom rytme sa hral aj zvyšok zápasu, v ktorom naši chlapci nenechávali nič na náhodu a každú štvrtinu vyhrali aspoň o 6 bodov. Disciplinovaným výkonom sa tak zaslúžili o prvé víťazstvo v sezóne.

  • MBK Karlovka Bratislava "B" - BK AS Trenčín 40:71

Body AS: Pabiš 20, Pira 10, Heleš 9, Sollár 8, Suchý 6, Barniak 5, Stručka 4, Tomík 4, Závodský R.3, Greguš 2.

Tomáš Nebus - tréner AS

"Konečne to prišlo. Po vyhratých štvrtinách a polčasoch v predchádzajúcich zápasoch zaznamenali naši kadeti aj prvé víťazstvo. Pre ich vlastné sebavedomie a pre motiváciu do ďalších tréningov pokladám túto výhru za veľmi dôležitú. Zahrali si všetci 11 hráči, s ktorými sme do Bratislavy na zápas s Karlovkou prišli, vrátane troch hráčov, ktorí hrajú ešte stále v mladšej kategórii za starších žiakov. Chlapcom gratulujem a dúfam, že im víťazstvo zachutí a pribudnú ďalšie."



V nedeľu na našich kadetov čakal ťažší súper - "Áčko" Karlovky. Začiatok zápasu našim vôbec nevyšiel a prvú časť prehrali až o 14 bodov. Do polčasu si súper svojou agresívnou obranou spravil pohodlný náskok o 29 bodov. V druhom polčase naši hráči zlepšili útočnú efektivitu, slúžilo to však len na miernu úpravu výsledku.

  • MBK Karlovka Bratislava "A" - BK AS Trenčín 80:36

Body AS: Pabiš 12, Heleš 4, Greguš 4, Stručka 4, Barniak 4, Pira 3, Tomík 3, Králik 2.

Tomáš Nebus - tréner AS

"Z priebehu zápasu som sklamaný, pretože sme nezachytili úvod zápasu aj napriek tomu, čo sme si povedali pred zápasom, naša prvá päťka prehrala už prvú štvrtinu vysoko 21:7. Toto sa nám jednoducho nesmie stávať! Pretože si myslím, že už máme potenciál hrať vyrovnaný zápas aj s kvalitnými družstvami, čo sme už niekoľkokrát potvrdili. Súperova obrana fungovala výborne, zavreli nám priestor pod košom a my musíme do budúcnosti popracovať na streľbe za tri body. Nepremenili sme veľký počet aj voľných trojkových striel a preto sme prehrali."

Samuel Pabiš - najlepší strelec AS

"Po víkende mám zo zápasov veľmi dobrý pocit. Odohrali sme dva kvalitné zápasy, v ktorých sme zažili dva typy obrán a mohli sme vidieť ako sa veľmi ťažko hrá do pressu po celom ihrisku. Samozrejme ma najviac teší naše prvé víťazstvo proti Karlovke "B", kde sa ukázala naša práca v tréningoch. Určite sme v týchto dvoch zápasoch získali cenné skúsenosti, ktoré nám pomôžu v ďaľších náročných zápasoch."


Najbližšie sa naši kadeti predstavia na domácej palubovke 27.-28.11. proti Komárnu a Leviciam.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 23.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - CHLAPCI

Chlapci z mikroligy odohrali v sobotu posledné dva zápasy sezóny, kadeti v nedeľu deklasovali...

Aktuálne 23.4.2024

Výsledkový sumár | 20. - 21.4.2024

Naše mládežnícke kategórie majú za sebou veľmi úspešný víkend, keď zo siedmych zápasov bolo až 5...

Aktuálne 22.4.2024

UMB sa ujala vedenia v sérii 1:0

V sobotu 20.4.2024 sa naše ženy predstavili v zápase o umiestnenie na palubovke UMB Banskej Bystrice.

Aktuálne 19.4.2024

Program zápasov | 20. - 21.4.2024

Počas víkendu sa predstavia viaceré naše mládežnícke kategórie, posledné zápasy v sezóne odohrá mikroliga...

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA