Aktuálne 15.11.2021

Žiačky proti Nitre so sympatickými výkonmi

V sobotu 13.11.2021 odohrali žiačky dvojzápas proti Nitre.

Naše dievčatá začali prvý zápas veľmi dobre, keď po prvej štvrtine prehrávali len o dva body. Zlom prišiel v druhej a tretej štvrtine, kde Nitrianky využili svoju výškovú prevahu a naše dievčatá sa len s veľkým vypätím síl dostali na útočnú polovicu. V poslednej štvrtine avšak naše baby zabrali a nedovolili súperkám navýšiť svoj náskok.

  • BK AS Trenčín - BKM Junior UKF Nitra 29:67

Body AS: Kozáková 20, Liptáková 4, Vida 2, Škultétyová 1, Novotná 1, Benková 1.


V druhom zápase sa naše dievčatá chceli sústrediť hlavne na zlepšenie obrany. To sa počas zápasu aj darilo, dievčatá dostali menej bodov, a v útoku skvele svoj tím ťahala Simča Kozáková. Tretiu štvrtinu naše baby dokázali dokonca vyhrať 6:4, čo len poukazuje na obranný progres, snahu a plnenie pokynov trénera.

  • BK AS Trenčín - BKM Junior UKF Nitra 18:39

Body AS: Kozáková 15, Liptáková 1, Vida 1, Mojsilović 1.



Richard Ďorďai - tréner AS

"V prvom rade chcem všetkým poďakovať za zápasy. Odmakali to, čoho výsledkom bol aj slušný výsledok druhého zápasu. Nič to nemení na veci, že dievčatá robia veľké pokroky, a to všetky do jednej. Klubu dnes urobili dobré meno. Nedá mi ale úprimne zagratulovať Larke Mojsilović, za jej prvý súťažný kôš v jej basketbalovej kariére. Určite treba pochváliť Simču Kozákovú za skvelý výkon, ktorý dokazuje aj úspešnosť bodov ako najlepšia strelkyňa zápasov. Veľká vďaka Miške Liptákovej, ktorá napriek chorobe prišla a veľmi tímu pomohla. Takto by som mohol vymenovať všetky. Preto patrí veľké ďakujem všetkým dievčatám. Verím, že keď budú poctivo makať ďalej, víťazstvo tu bude čo nevidieť."

Simona Kozáková - najlepšia streľkyňa AS

"Cez víkend sme nemali ľahkého súpera - Nitru, ale aj tak sme sa s babami tešili na zápas, ako na každý iný. Prvý zápas hodnotím pozitívne, aj keď v druhej štvrtine sme trochu prestali bojovať. Po polčase sme sa zase herne vytiahli a počas celého zápasu sme všetky bojovali a nevzdávali sa. V druhom zápase bolo vidieť, že sme zabrali v obrane z čoho sme získali ľahké lopty. Počas obidvoch zápasov bola pozitívna energia ako na lavičke, tak aj na ihrisku. S babami sme v zápasoch opäť nabrali veľa skúseností a sme rady, že sme si mohli zahrať s takýmto kvalitným súperom. Obidva zápasy hodnotím veľmi dobre a s dievčatami sa nevieme dočkať ďalších, ktoré nám prinesú nové a nové skúsenosti."


Najbližšie sa naše žiačky predstavia proti tímu z Lučenca 27.11.2021.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 25.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu sa z dievčenských kategórií predstavili v štyroch zápasoch staršie...

Aktuálne 23.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - CHLAPCI

Chlapci z mikroligy odohrali v sobotu posledné dva zápasy sezóny, kadeti v nedeľu deklasovali...

Aktuálne 23.4.2024

Výsledkový sumár | 20. - 21.4.2024

Naše mládežnícke kategórie majú za sebou veľmi úspešný víkend, keď zo siedmych zápasov bolo až 5...

Aktuálne 22.4.2024

UMB sa ujala vedenia v sérii 1:0

V sobotu 20.4.2024 sa naše ženy predstavili v zápase o umiestnenie na palubovke UMB Banskej Bystrice.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA