Aktuálne 10.11.2021

Starším žiakom chýbal kôš k perfektnému víkendu

Starší žiaci odohrali počas víkendu 6.-7.11.2021 zápasy v Trnave a Nitre.

Chlapci pod vedením trénera Petra Bolačeka vycestovali v sobotu na zápas do Trnavy. Zápas naši hráči začali opatrne a nechali súpera spraviť si mierny náskok. Druhá štvrtina následne skončila nerozhodne a v druhom polčase naši hráči vyhrali obidve štvrtiny. To bohužiaľ nestačilo na zaskočenie domáceho tímu a podarilo sa im ubrániť zápas s najmenším možným rozdielom.

  • BK AŠK Slávia Trnava - BK AS Trenčín 69:68

Body AS: Tomík 27, Fischer 21, Krchňavý 9, Závodský R.4 (10 doskokov), Sollár 4, Grbálik M.3.

Peter Bolaček - tréner AS

"Do zápasu sme išli s rešpektom, keďže sme predpokladali silu nášho súpera. Po prvej štvrtine ktorú sme prehrali, sami hráči zistili, že sme pre nich vyrovnaným súperom. Cely zápas sme síce prehrávali ale nikdy nie viac ako o 8 bodov. V poslednej štvrtine sa nám podarilo dostať do vedenia o 4 body, ale bohužiaľ sme náskok neudržali a prehrali sme o jediný bod. Musím ale chlapcov pochváliť za predvedený výkon, dokonca im zatlieskali aj domáci diváci. Každý takýto zápas ich posúva míľovými krokmi vpred."


V nedeľu sa naši chalani predstavili na palubovke Nitry. Rozbeh mali naši hráči pomalší, ale postupom času sa rozohrali a začali zvyšovať svoj náskok, keď na polčase vyhrávali o 20 bodov. V druhom polčase už naši chlapci nenechali nič na náhodu a poslednú štvrtinu vyhrali o takmer 30 bodov. Gratulujeme chlapcom ku druhému víťazstvu v Silver lige, čo ich posunulo už na piatu priečku v skupine Západ.

  • BKM Junior UKF Nitra - BK AS Trenčín 35:92

Body AS: Fischer 24, Tomík 20, Krchňavý 20, Závodský R.14, Grbálik M. 6, Závodský M.6, Sollár 2.

Peter Bolaček - tréner AS

"Na zápas sme nastúpili s pocitom favorita, keďže podľa výsledkov súpera sme si to mysleli. Ale opäť sa potvrdilo, že podceňovať nesmieme žiadne družstvo. Prvá štvrtina bola veľmi vyrovnaná a skončila 15:11. Od druhej štvrtiny sme sa už začali viac individuálne presadzovať v útoku a hlavne sme začali zodpovedne brániť. V poslednej štvrtine sme súpera fyzicky aj kondične prevyšovali a vytvorili si náskok, vďaka ktorému si mohli zahrať všetci hráči z lavičky. Víťazstvo chalanov ma veľmi teší hlavne kvôli tomu, ako sa chalani dali dokopy po tesnej prehre s Trnavou."


Najbližšie sa naši starší žiaci predstavia 20.-21.11. na palubovkách Stupavy a Karlovky Bratislava.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 28.3.2024

Päť našich kategórií vycestovalo na Easter tournament do Ostravy

Dnes ráno vyrazila 65-členná výprava už po 3. krát na Veľkonočný turnaj do...

Aktuálne 27.3.2024

REPORT MLÁDEŽE - 23.- 24.3.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu sa predstavili v dievčenských zápasoch staršie žiačky a mladé ženy.

Aktuálne 26.3.2024

REPORT MLÁDEŽE - 23.- 24.3.2024 - CHLAPCI

Počas posledného víkendu sa z chlapčenských kategórií predstavili mladší minižiaci, mladší žiaci,...

Aktuálne 25.3.2024

V prvých Play-off zápasoch sa potvrdila úloha favorita

Naše extraligistky odohrali počas troch dní dva zápasy play off proti Piešťanským...

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA