Aktuálne 27.10.2021

Juniori zažili lekcie bratislavskej obrany

Juniori odohrali počas víkendu 23.-24.10. v Bratislave dva zápasy.

Naši najstarší chalani v sobotu nastúpili proti B.S.C. Bratislava. S týmto súperom sme sa stretli už v Gold skupine, takže sme si uvedomovali kvalitu súpera. Na začiatku zápasu sme s ním dokázali držať krok, avšak v druhej polovici zápasu naši hráči nevedeli nájsť správny recept na veľmi dobrú obranu súpera. Aj napriek rozdielu v skóre chalani odohrali kvalitný zápas a patrí im pochvala za bojovnosť až do konca.

  • B.S.C. Bratislava - BK AS Trenčín 96:56

Body AS: Nebus M. 12 (10 doskokov), Briatka 12, Nebus O. 10, Pabiš 6, Studený 4, Ďorďai 4, Heleš 4, Stručka 4, Oláš, Greguš.


V nedeľu bola naším súperom Karlovka Bratislava. V prvej štvrtine sme mohli vidieť veľmi kvalitný obranný basketbal, kedy prvý kôš padol až v piatej minúte. Počas troch štvrtín sme sa nedokázali chytiť a naplno zapojiť do zápasu. Aj napriek snahe sme nevedeli prejsť cez súperovu obranu, z čoho vyplynuli straty a následné rýchle protiútoky Bratislavčanov. 

  • MBK Karlovka Bratislava - BK AS Trenčín 91:39

Body AS: Nebus O. 12, Nebus M. 8, Briatka 8, Pabiš 8, Studený 2, Ďorďai 1, Heleš, Stručka, Oláš, Greguš, Javor.


Mária Felixová - trénerka AS 

"Počas víkendu sme odohrali dva veľmi kvalitné zápasy, v ktorých chalani narazili na agresívne obrany obidvoch bratislavských tímov. Za sobotu si zaslúžia pochvalu, keď aj napriek nepriaznivému stavu bojovali až do konca. Nedeľňajší zápas sa mi ťažko hodnotí, keďže celý tím mal takzvaný "deň blbec" kedy sa nevydarilo okrem prvej štvrtiny takmer nič. Ako bývalá hráčka takéto zápasy poznám a je náročné sa v takomto zápase chytiť keď vám nič nevychádza aj keď sa veľmi chce. DO ďalších zápasov musíme určite popracovať na útočných činnostiach, pretože práve tam sme najviac v zápasoch chybovali. Na druhú stranu ma teší zvýšená agresivita v obrane. V zápase v nedeľu sa chalani stretli s vyššou formou agresivity, ktorá podľa môjho názoru už bola za hranicou, a nemilo ma prekvapili rozhodcovia, ktorí nechali hru plynúť aj keď sa hráči faulovali štýlom horším ako je v 3x3 basketbale. Verím, že takto ťažké zápasy budú pre nás poučením a o dva týždne sa ukážeme zas v lepšej forme ako teraz."

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 18.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 13.- 14.4.2024 - CHLAPCI

Počas posledného víkendu sa predstavili na domácej palubovke v jednom zápase mladší minižiaci, po...

Aktuálne 18.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 13.- 14.4.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu odohrali mladé ženy svoje posledné zápasy sezóny a staršie žiačky...

Aktuálne 12.4.2024

Program zápasov | 13. - 14.4.2024

Počas víkendu sa predstaví viacero našich kategórií, na domácej palubovke v Detskom mestečku však iba...

Aktuálne 11.4.2024

3.štvrtina nám zmarila šancu na dobrý výsledok

V stredu 10.4.2024 odohrali naše ženy druhý zápas play off proti tímu CBK Košice.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA