Aktuálne 26.10.2021

Tesná prehra starších žiačok

Staršie žiačky odohrali počas víkendu 23.-24.10. v Poprade dva zápasy.

Výprava dievčat trénerky Anny Šoltésovej spolu s rodičovskou výpomocou pánom Kozákom, v sobotu nasadli na vlak smer Poprad. V zápase nastúpili proti tímu zo Starej Ľubovne a to z dôvodu nepriaznivej covid situácie v ľubovnianskom okrese. Dievčatá odohrali veľmi napínavý zápas, v ktorom aj niekoľkokrát viedli. O víťazovi rozhodli maličkosti, naše dievčatá si však zaslúžia pochvalu za pokrok, ktorý za poslednú dobu spravili a za výkon, ktorý v zápase podali.

  • ŠŠK Basket Stará Ľubovňa - BK AS Trenčín 59:53

Body AS: Kozáková 19, Ďurčová 14, Křenová 8 (10 získaných lôpt), Liptáková 4, Hlucháňová 4, Oriešková 2, Durásová 2, Barteková, Mišiaková, Molnárová, Suchá.

Anna Šoltésová - trénerka AS

"V sobotu sme vycestovali na zápasy do Popradu, kde sme odohrali veľmi vyrovnaný zápas, i keď nám super občas odskočil, vždy sme sa našou bojovnosťou k ním dotiahli. Veľmi som si želala aby sme si na konto pripísali naše prvé víťazstvo, baby by si ho veľmi zaslúžili, no žiaľ nám chýbal len krôčik. Nastrieľali sme síce až 53 bodov, no nestačilo to. Dievčatá sa same presvedčili, že záleží na každom danom koši, získanej či doskočenej lopte. V sobotu večer sme boli pozrieť ženský extraligový basketbal (BAM Poprad - YA Košice), ktorý dievčatá pozorne sledovali a snáď si niečo z neho aj zobrali."


V nedeľu dievčatá odohrali zápas proti domácemu celku z Popradu. Zápas aj napriek tomu, že skončil väčším rozdielom v prospech domácich, bol pre naše hráčky podobne vydareným a predviedli v ňom solídne výkony. Za pochvalu stojí, že naše baby bojovali až do poslednej sekundy, keď posledná štvrtina skončila vyrovnane.

  • BAM Poprad - BK AS Trenčín 98:29

Body AS: Kozáková 12 (2 trojky), Molnárová 7, Hlucháňová 5, Křenová 3, Liptáková 2, Oriešková, Durásová, Barteková, Ďurčová, Mišiaková, Suchá.

Anna Šoltésová - trénerka AS

"V nedeľnom zápase proti Popradu sme pokračovali v dobrej hre ale súper bol nad naše sily. Ich dve šikovne hráčky nás rozbehali a dali nám často ľahké koše (dokopy strelili 55 bodov). Som rada, že to dievčatá nevzdali a bojovali do poslednej sekundy - veď v poslednej štvrtine baby dali skoro polovicu všetkých bodov. Na záver by som vyzdvihla, že sa nám podaril aj natrénovaný signál zakončený košom. Na záver sa chcem dievčatám poďakovať za ich disciplínu a prístup počas celého víkendu." 

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 23.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - CHLAPCI

Chlapci z mikroligy odohrali v sobotu posledné dva zápasy sezóny, kadeti v nedeľu deklasovali...

Aktuálne 23.4.2024

Výsledkový sumár | 20. - 21.4.2024

Naše mládežnícke kategórie majú za sebou veľmi úspešný víkend, keď zo siedmych zápasov bolo až 5...

Aktuálne 22.4.2024

UMB sa ujala vedenia v sérii 1:0

V sobotu 20.4.2024 sa naše ženy predstavili v zápase o umiestnenie na palubovke UMB Banskej Bystrice.

Aktuálne 19.4.2024

Program zápasov | 20. - 21.4.2024

Počas víkendu sa predstavia viaceré naše mládežnícke kategórie, posledné zápasy v sezóne odohrá mikroliga...

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA