Aktuálne 28.3.2024

Päť našich kategórií vycestovalo na Easter tournament do Ostravy

Dnes ráno vyrazila 65-členná výprava už po 3. krát na Veľkonočný turnaj do Ostravy.

Na turnaji sa predstaví päť našich kategórií - chlapci U12, U15 a U17, a dievčatá U14 a U19. Každá kategória odohrá počas 4 dní minimálne 5 zápasov proti tímom z rôznych krajín.


Boys U12

Chlapcov do 12 rokov povedie tréner Marek Marčok. V základnej skupine sa stretnú proti tímom BK Snakes Ostrava (CZE), Kiss Lenke Kosárlabda Suli Budapešť (HUN) a ALBA Berlin (GER). Následne budú hrať ďalšie stretnutia podľa umiestnenia. Výsledky tejto kategórie môžete sledovať priebežne tu.

Kategóriu chlapcov do 12 rokov budú reprezentovať: Kyselica, Daňo, Porebski, Valach, Pilko, Bložon, Zubo, Kraisl, Podkovič, Kaduk a Žiak.


Girls U14

Druhá najmladšia kategória sú dievčatá do 14 rokov. V zápasoch ich povedie trénerská dvojica Katarína Dedíková a Anna Šoltésová. V skupine sa predstavia proti tímom SBŠ Ostrava (CZE), Slavia Banská Bystrica (SVK), Gödi Se (HUN) a ALBA Berlin A (GER). Následne odohrajú ešte zápas o umiestenie. Výsledky môžete sledovať tu.

Za dievčatá do 14 rokov nastúpia hráčky: Vida, Novotná, Liptáková, Kohútová, Bernátová, Vrtíková, Marčoková, Bánesová, Ivanová, Ďurišková, Jozeková a Dedíková.


Boys U15

Ďalšia kategória chlapcov na turnaji budú naši starší žiaci a teda chlapci do 15 rokov. Povedie ich tréner Roman Marčok za pomoci z radov rodičov pána Milana Ježka. V skupine sa stretnú s tímami SLUNETA Ústí nad Labem (CZE), ŠBK GALAXY Košice (SVK), KK Kočevje (SLO) a BK Snakes Ostrava (CZE). Potom odohrajú ešte zápas o umiestnenie. Výsledky môžete sledovať tu.

Za starších žiakov nastúpia hráči: Ježko, Hrčka, Širanec, Novák, Gabriš, Pobořil, Provazník, Kušnír, Mrázik, Cyprian, Jonek a Vytykáč.


Boys U17

Najstaršia kategória chlapcov sú naši kadeti do 17 rokov. Túto kategóriu povedie ich trénerka Sofia Barboričová za pomoci vedúceho tímu Miloša Kozáka. V skupine si zahrajú zápasy proti TJ TŽ Třinec (CZE), Basketpoint Frýdek-Místek (CZE), KK Litija (SLO) a Zsíros Akadémia Köbánya (HUN), následne odohrajú stretnutia o umiestnenie. Výsledky môžete sledovať tu.

Za hráčov do 17 rokov nastúpia: Guliš, Púček, Sollár, Fajnor, Krátky, T. Koczkáš, D. Koczkáš, Stručka, Pabiš, Herián a Tomík.


Girls U19

Najstaršia kategória dievčat sú naše hráčky do 19 rokov. Kategóriu povedie trénerská dvojica Richard Ďorďai ml. a Richard Ďorďai st. Na turnaji odohrajú zápasy vo svojej skupine proti SBŠ Ostrava (CZE), Kiss Lenke Kosárlabda Suli Budapešť (HUN), Friedenauer TSC Berlin (GER), ALBA Berlin (GER) a BCM Sokolov U19 (CZE). Výsledky môžete sledovať tu.

Za hráčky do 19 rokov nastúpia: Sorádová, Hlávková, Seifertová, Grellová, Žilinčanová, Huščavová, Kozáková, Křenová, Škultétyová a Jamrichová.


Na tomto odkaze by mali v priebehu turnaja premietať aj niektoré zápasy LIVE, budeme vás o tom informovať aj cez naše sociálne médiá.

Všetkým kategóriám držíme palce, prajeme veľa úspechov a krásnych zážitkov!

   

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 25.4.2024

Ani domáca palubovka na výhru nestačila

V stredu 24.4.2024 odohrali naše ženy druhý zápas o umiestnenie proti tímu UMB Banská Bystrica.

Aktuálne 25.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu sa z dievčenských kategórií predstavili v štyroch zápasoch staršie...

Aktuálne 23.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - CHLAPCI

Chlapci z mikroligy odohrali v sobotu posledné dva zápasy sezóny, kadeti v nedeľu deklasovali...

Aktuálne 23.4.2024

Výsledkový sumár | 20. - 21.4.2024

Naše mládežnícke kategórie majú za sebou veľmi úspešný víkend, keď zo siedmych zápasov bolo až 5...

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA