Aktuálne 13.3.2024

REPORT MLÁDEŽE - 9.- 10.3.2024 - CHLAPCI

Počas posledného víkendu odohrali ďalší zápas o umiestnenie iba naši starší žiaci.

Starší žiaci U15

Hráči do 15 rokov pod vedením trénera Romana Marčoka nastúpili na palubovke favorizovaného Komárna. Začiatok stretnutia bol viac menej vyrovnaný a domáci viedli iba mierne 13:8. Počas druhej a tretej časti hry však ukázali svoju kvalitu a kôš po koši sa bodovo našim hráčom vzďaľovali. Trenčania nezložili zbrane a ku koncu stretnutia ešte zabojovali, čo ukazuje aj stav poslednej štvrtiny, ktorú naši chlapci vyhrali o 3 body.

  • BBA Komárno - BK AS Trenčín 84:58

Body AS: Cyprian 29, Jonek 10, Ježko 10 (11 doskokov), Hrčka 4, Mrázik 3, Novák 2.


Ohlasy po zápase:

Roman Marčok - tréner AS

"Cenná lekcia pre nás, keď po dobrom vstupe do zápasu, sme postupom času boli menej dôrazní a pozorní v bránení. Takisto v útočení nám robilo problém prebíjať sa kompaktnou obranou súpera. Po polčasovej prestávke naša útočná i obranná hra bola aktívnejšia. Takéto náročné zápasy nás posúvajú a vďaka tomu sa zlepšíme."

Richard Hrčka - rozohrávač AS

"Do zápasu proti Komárnu sme išli vyhrať, ale postupne sa ukázala kvalita súpera a my sme mu vo väčšine časti hry nestíhali. V druhom polčase sa ukázalo, že máme šancu aj my ukázať kvalitu, bohužiaľ nestačila na výhru. Všetci ktorí hrali sa snažili a z tohto zápasu si môžeme zobrať cenné skúsenosti."

Filip Jonek - krídlo AS

"Zápas nehodnotím veľmi dobre. Do zápasu sme išli s tým, že ideme Komárnu ukázať, že máme na to ich poraziť, keďže sme povyhrávali predošlé zápasy s vysokým náskokom. Zo začiatku sme začali vyrovnane, no potom si súper urobil väčší náskok a my sme sa nevedeli dostať do nášho tempa. Mali sme veľa strát a nepremieňali sme strely. Taktiež sme nedostatočne vypomáhali v obrane a nezatvárali šestku, čím sme ich vysokému pivotovi umožnili dostatok priestoru na zakončovanie do koša, čo aj využíval. Ku koncu sme ešte zamakali, no na dobehnutie súpera to už nestačilo. Myslím, že to mohlo skončiť oveľa lepšie. Dostali sme cennú lekciu, no nevzdávame sa a o to viac budeme motivovaní ich nabudúce poraziť."

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 25.4.2024

Ani domáca palubovka na výhru nestačila

V stredu 24.4.2024 odohrali naše ženy druhý zápas o umiestnenie proti tímu UMB Banská Bystrica.

Aktuálne 25.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu sa z dievčenských kategórií predstavili v štyroch zápasoch staršie...

Aktuálne 23.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - CHLAPCI

Chlapci z mikroligy odohrali v sobotu posledné dva zápasy sezóny, kadeti v nedeľu deklasovali...

Aktuálne 23.4.2024

Výsledkový sumár | 20. - 21.4.2024

Naše mládežnícke kategórie majú za sebou veľmi úspešný víkend, keď zo siedmych zápasov bolo až 5...

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA