Aktuálne 7.3.2024

REPORT MLÁDEŽE - 2.- 3.3.2024 - CHLAPCI

Počas posledného víkendu odohrali po jednom zápase naši kadeti a mladí muži U23.

Kadeti U17

Hráči pod vedením trénerky Sofie Barboričovej nastúpili do zápasu nadstavby veľmi útočne a po prvej časti vyhrávali 25:21. Druhú časť hry prehrali o 2 body, takže zápas bol stále otvorený pre obe strany. Rozhodujúca bola tretia desaťminútovka, ktorú naši hráči vyhrali 26:11 a spravili si tak dostatočný náskok, ktorý udržali až do konca stretnutia.

  • BK AS Trenčín - IMC Slovakia Považská bystrica 85:68

Body AS: Sollár 25 (11 doskokov), Fischer 19 (10 doskokov), Cyprian 11, Koczkáš T. 10, Koczkáš D. 8, Jonek 5 (11 doskokov), Závodský M. 5, Krátky 2.

Sofia Barboričová - trénerka kadeti AS

"Súpera z Považskej Bystrice sme dobre poznali. Vedeli sme kde majú kvality. Prvý polčas bol celkom vyrovnaný. Fungovali nám veci v útoku aj v obrane. Využívali sme silu pod košom, chalani sa pekne hľadali, z čoho sme dávali pekné koše. Môžem povedať, že kľúčom víťazstva bola z našej strany tretia štvrtina. Vstúpili sme do nej s plnou energiou. Výborná obrana, výborne útoky, výborná tímovosť a chémia. Takto má vyzerať jedno družstvo, ktoré chce zvíťaziť. Verím, že to do ďalších zápasov zlepšíme, aby to nebola iba jedna štvrtina ale celý zápas.

Jakub Sollár - pivot kadeti AS

"Cieľ zápasu bol jasný, a to vrátiť súperovi tesnú prehru spred skoro 2 mesiacov. Prvý polčas bol vyrovnaný, zlom prišiel v 3. štvrtine, kedy sme zistili čo na súpera funguje, pritvrdili sme v obrane a vyhrávali sme už o 17 bodov. Dobrým kolektívnym výkonom, dobrou obranou a doskakovaním sme dokázali s prehľadom vyhrať a pripísať si prvé víťazstvo v nadstavbe."

Mladí muži U23

Mladí muži pod vedením trénerky Márie Felixovej nastúpili proti víťazovi tabuľky z Košíc. Prvá časť hry bola ešte vyrovnaná a naši hráči predvádzali slušný basketbal, potom sa však ukázali skúsenosti hostí a skóre v ich prospech narastalo. 

  • BK AS Trenčín - Košice Wolves 50:97

Body AS: Nebus M. 16, Repka 12, Tomík 9, Nebus O.8, Pabiš 2, Novák 2, Ďorďai 1.

Oliver Michálik - krídlo mladí muži

"Zápas s Košičanmi bol pre náš tím výzvou, najmä v oblasti obrany a odstavení. Mali sme problémy s bránením a zastavovaním súperov, čo je oblasť, kde sa potrebujeme zlepšiť. Zlepšili sme návrat do obrany čo je výborné. Bol to náš posledný zápas v základnej časti a hodnotím ho nie veľmi pozitívne."

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 25.4.2024

Ani domáca palubovka na výhru nestačila

V stredu 24.4.2024 odohrali naše ženy druhý zápas o umiestnenie proti tímu UMB Banská Bystrica.

Aktuálne 25.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu sa z dievčenských kategórií predstavili v štyroch zápasoch staršie...

Aktuálne 23.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - CHLAPCI

Chlapci z mikroligy odohrali v sobotu posledné dva zápasy sezóny, kadeti v nedeľu deklasovali...

Aktuálne 23.4.2024

Výsledkový sumár | 20. - 21.4.2024

Naše mládežnícke kategórie majú za sebou veľmi úspešný víkend, keď zo siedmych zápasov bolo až 5...

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA