Aktuálne 6.3.2024

REPORT MLÁDEŽE - 2.- 3.3.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu sa z mládežníckych dievčenských tímov predstavili iba naše staršie minižiačky na turnaji vo Vrábľoch.

Staršie minižiačky U12

Prvý zápas odohrali naše dievčatá proti Starej Turej. Naše hráčky vôbec nezachytili úvod, keď po prvej štvrtine prehrávali 3:22. Druhú časť hry prehrali už iba o 1 bod. Po polčase nastúpilo akoby iné družstvo a v tretej štvrtine predčili naše hráčky svoje súperky o 10 bodov. Posledná časť hry bola úplne vyrovnaná, takže sa našim hráčkam nepodarilo zmazať manko z prvej osemminútovky.

  • BK AS Trenčín -  MBK Stará Turá 35:45

Body AS:  Dedíková 17, Jozeková 11, Marčoková 3, Ďurišková 2, Kučmínová 2.

V druhom stretnutí nastúpili naše dievčatá proti domácim Vrábľom. Prvá štvrtina bola ešte celkom vyrovnaná do stavu 9:13. Potom však domáce začali dominovať pod košom a každou štvrtinou svoj stav navyšovali.

  • BK AS Trenčín - BK Vrábľe 37:66

Body AS:  Jozeková 9, Dedíková 9, Lackovičová 4, Mušutová 4, Ďurišková 4, Marčoková 3, Parasková 2, Repová 2.

Ohlasy po zápasoch: 

Natália Sorádová - asistentka trénerky

"Do prvého zápasu sme vstúpili s tým, že sme vedeli, že to nebude ľahký zápas, a že nám nič súperky nedarujú zadarmo. Prvý polčas nám nevyšiel a súperky si tak dokázali vytvoriť veľký náskok .Baby nepremieňali koše a robili veľa zbytočných chýb. Do druhého polčasu nastúpilo druhé družstvo, ktoré chcelo bojovať, predvádzali pekné kombinácie hoď a bež, čo sme od nich vyžadovali celý zápas. Začali sme premieňať koše a Turanky sme postupne dobiehali, ale bohužiaľ to nestačilo na výhru. Aj tak patrí pre baby obrovská pochvala, pretože to čo ukázali druhý polčas, bolo to, čo chceme aby predvádzali každý jeden zápas."

Simona Seifertová - asistentka trénerky

"Na zápas proti Vrábľom sme prišli v oklieštenej zostave. Baby dostali príležitosť sa ukázať a zobrať veci na seba. Páčilo sa mi ako sa to baby snažili využiť, niektoré v obrane, iné v útoku. Tento zápas nám ukázal, kde všade máme nedostatky a ako veľmi je koncentrácia dôležitá. Začali sme výborne, rýchlo sme vnikli do koša a prihrávali si, no následne sme súperky nedokázali zastaviť v ich útoku, spravili sme dosť faulov a nedokázali úspešne zakončiť. Čo štvrtina, to vyšší náskok súperiek, ale treba zase povedať, že baby mali už v nohách ťažký a výborný zápas aký potrebujú. Okrem toho sa dievčatá nevzdávali, bojovali o každú loptu a povzbudzovali sa. Každá jedna spravila na ihrisku maximum."

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 25.4.2024

Ani domáca palubovka na výhru nestačila

V stredu 24.4.2024 odohrali naše ženy druhý zápas o umiestnenie proti tímu UMB Banská Bystrica.

Aktuálne 25.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu sa z dievčenských kategórií predstavili v štyroch zápasoch staršie...

Aktuálne 23.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - CHLAPCI

Chlapci z mikroligy odohrali v sobotu posledné dva zápasy sezóny, kadeti v nedeľu deklasovali...

Aktuálne 23.4.2024

Výsledkový sumár | 20. - 21.4.2024

Naše mládežnícke kategórie majú za sebou veľmi úspešný víkend, keď zo siedmych zápasov bolo až 5...

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA