Aktuálne 22.2.2024

GBA camp v Trenčíne

Ešte stále sa môžete prihlásiť na GBA Summer camp v Trenčíne.

GBA je súkromná medzinárodná basketbalová akadémia v strednej Európe v Jindřichovom Hradci, ktorá sa prostredníctvom efektívnych tréningových programov špecializuje na maximalizáciu basketbalového potenciálu svojich hráčov. Ich poslaním je individuálne rozvíjať hráčov a na základe ich cieľov maximalizovať ich príležitosti buď podpísať profesionálnu zmluvu alebo získať úplné štipendium na Americkej univerzite. Počas sezóny dostávajú športovci podrobný program rozvoja zručností, prispôsobený silový a kondičný plán a zúčastňujú sa českých a medzinárodných súťaží, turné po USA. Okrem rozvojovej akadémie poskytuje aj hodnotenia medzinárodných a NBA skautov, amerických vysokoškolských trénerov a generálnych manažérov.

Letné kempy Get Better Academy sú plne venované zdokonaľovaniu útočných činností, kde sa hráči môžu učiť od trénerov s klientelou hráčov NBA a Euroligy!

Tento jedinečný projekt napomohol v kariére nejednému reprezentantovi z viacerých krajín. Všetko podstatné ale nájdete na ich webe - http://www.gbacademy.eu/index.asp .

Počas leta organizujú svoj letný kemp, ktorého ako jediné miesto na Slovensku si vybrali práve náš klub BK AS Trenčín a my sme sa tomuto rozhodnutiu veľmi potešili. Oficiálnu pozvánku nájdete pod textom.

Zásadné informácie sú nasledovné:

- počet miest je limitovaný (max. 40 osôb)

- kemp je určený pre chlapcov aj dievčatá

- veková hranica ročníky narodenia 2006-2013

- kemp je vo forme celodennej starostlivosti vrátane stravy a ubytovania v Penzióne MSPORT

Celý tréningový proces budú koordinovať a plánovať profesionálni tréneri z GBA academy. Dokonca je pravdepodobné, že sa kempu zúčastnia aj len anglicky hovoriaci tréneri, čo prispeje aj k zdokonaleniu práve jazykovej bariéry.

Vopred Vám veľmi pekne ďakujeme a veríme, že kemp zaplníme v čo najväčšej miere našimi deťmi. 

Prihlášku prosím posielať na náš klubový mail basketbal@astrencin.sk vo forme "Záväzne prihlasujem svoje dieťa ........... na GBA kemp".

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 25.4.2024

Ani domáca palubovka na výhru nestačila

V stredu 24.4.2024 odohrali naše ženy druhý zápas o umiestnenie proti tímu UMB Banská Bystrica.

Aktuálne 25.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu sa z dievčenských kategórií predstavili v štyroch zápasoch staršie...

Aktuálne 23.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 20.- 21.4.2024 - CHLAPCI

Chlapci z mikroligy odohrali v sobotu posledné dva zápasy sezóny, kadeti v nedeľu deklasovali...

Aktuálne 23.4.2024

Výsledkový sumár | 20. - 21.4.2024

Naše mládežnícke kategórie majú za sebou veľmi úspešný víkend, keď zo siedmych zápasov bolo až 5...

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA