Aktuálne 30.1.2024

AJ TENTO ROK NÁM MÔŽETE DAROVAŤ 2% Z VAŠICH DANÍ

Priatelia, podporovatelia a fanúšikovia trenčianskeho basketbalu. Aj tento rok sa na vás obraciame so žiadosťou o venovanie 2% z Vašich daní v prospech BK AS Trenčín.

Ak ste sa ešte nerozhodli komu podarujete Vaše 2% zo svojich daní, aj v tejto sezóne ich môžete venovať na podporu nášho klubu BK AS Trenčín. Je to jedna z najľahších foriem podpory Vášho obľúbeného športového klubu, ktorý reprezentuje nielen mesto Trenčín, ale stojí aj pri vzniku regionálnej basketbalovej akadémie.

Sme športový klub, ktorý sa snaží prinášať do Trenčína a okolia radosť z hry, z prvých víťazstiev, pozitívne emócie a hrdosť na klub, ktorý je tu už viac ako štyri roky. Sme zameraní na mládežnícku činnosť a zároveň súčasťou Asociácie športov Trenčín, kde každoročne spolupracujeme na charitatívnych projektoch ako napr. Hviezdy deťom. A ako jediný klub na Slovensku sa venujeme basketbalu na kolesách. Taktiež spolupracujeme s mnohými školami v našom regióne. K tomu všetkému potrebujeme aj Vašu pomoc, aby sme naďalej mohli rásť a posúvať sa ďalej.

Ďakujeme za podporu!


Tlačivo na vyplnenie online je v priloženom linku:

https://rozhodni.sk/wp-content/uploads/2023/01/Vyhlasenie2023.pdf

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka