Aktuálne 30.1.2024

Starší žiaci s dvoma domácimi vysokými výhrami

Chlapci do 15 rokov odohrali počas víkendu 27.-28.1.2024 zápasy proti Nitre a Leviciam.

V prvom zápase nastúpili hráči trénera Romana Marčoka proti Nitre. Už od začiatku stretnutia mali navrch naši hráči, keď po prvej štvrtine vyhrávali už 28:10. Druhá a tretia časť hry bola vyrovnaná a týchto 20 minút vyhrali naši hráči iba o dva body. V poslednej štvrtine opäť poriadne zabrali a vyhrali ju o 19 bodov. Oplatili tak Nitre prehru z októbra.

  • BK AS Trenčín - BKM SPU Nitra 95:56

Body AS: Cyprian 33 (14, asistencií, 11 doskokov), Gabriš 16, Jonek 16 (10 doskokov), Ježko 15 (10 doskokov), Novák 6, Mrázik 5, Širanec 2, Hrčka 2.


V nedeľu sa naši starší žiaci predstavili proti Leviciam. Rovnako ako v sobotnom zápase vstúpili do stretnutia plní odhodlania vyhrať, keďže v prvom vzájomnom stretnutí prehrali naši chlapci o 7 bodov. Po prvej štvrtine viedli 30:17, na polčase už 65:26. V druhom polčase svoj náskok ešte navýšili a peknou kolektívnou hrou vybojovali vysokú výhru.

  • BK AS Trenčín - Patrioti ŠBK Levice 111:53

Body AS: Cyprian 33 (12 doskokov, 10 asistencií), Jonek 22, Ježko 21 (15 doskokov), Gabriš 14, Hrčka 8, Novák 6 (10 doskokov), Provazník 3, Pobořil 2, Širanec 2.



Ohlasy po zápasoch:

Roman Marčok - tréner AS

"V sérii kvalitných výkonov pokračujeme. Hrali sme intenzívne, súperi nám nestíhali. V zápase proti Leviciam sme sa zaradili prvýkrát medzi "stovkárov", čo je úžasné. Predvedený prejav proti dobrým súperom, tak v obrane zodpovednosť a spolupráca, ako v útoku dobré rozhodovanie a čítanie hry, potešilo. V zápasoch sa ukázalo, aký silní dokážeme byť, so správnym mentálnym nastavením."

Matúš Ježko - pivot AS

"Zápas s Nitrou bol jeden z tých, ktoré sme si fakt užili. V prvej štvrtine sme išli s dobrým nastavením a hrali sme prvý krát výborný press. Lopty sme získavali od hráčov súpera ľahko. V tretej štvrtine sa nám celoplošná obrana moc nedarila, pretože súper zmenil taktiku. Nakoniec sme to dotiahli až do konca a vyhrali sme. Z prvej výhry proti Nitre mám veľkú radosť a verím, že v tomto nasadení budeme pokračovať, pretože my na to máme.

Zápas s Levicami hodnotím veľmi pozitívne. Išli sme do toho s rešpektom. Hrali sme tímovo a dravo, čo sa nám vyplatilo. Už na začiatku som veril, že tento zápas vyhráme. Vyjadrili sme svoju odvahu, statočnosť a nebáli sme sa súpera. Keď už sme mali v tretej štvrtine 85 bodov, vedel som, že to bude stovka. V poslednej štvrtine sme zabojovali a dali sme to tam. 100-ku zasadil Jakub Pobořil, ktorý nám napečie koláč (už sa teším). Ďakujem spoluhráčom a trénerom za skvelý výkon."

Adam Cyprian - rozohrávač AS

"Tento víkend sme ukázali náš pravý potenciál. Každý jeden chalan odviedol výbornú robotu. Na ihrisku bola dobrá energia a bolo cítiť naše sebavedomie. Dúfam, že aj ďalšie zápasy sa nám vydaria. Máme na to dobre našliapnuté. Od minulej sezóny sme sa extrémne posunuli a dúfam, že to takto pôjde ďalej."
Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka