Aktuálne 15.1.2024

V poslednom zápase základnej časti extraligy nás Ružomberok nešetril

V sobotu 13.1.2024 odohrali naše ženy 14.kolo najvyššej ženskej súťaže na pôde MBK Ružomberok.

Ružomberok od začiatku zápasu išiel za svojim cieľom, čo sa mu presvedčivým víťazstvom určite podarilo. Už od začiatku domáce hráčky ukazovali svoju kvalitu a tvrdou obranou po celom ihrisku nedovoľovali našim dievčatám takmer nič. Aj napriek tomu nemožno našim hráčkam odoprieť snahu a nasadenie a veríme, že nadobudnuté skúsenosti v takýchto ťažkých zápasoch zúžitkujú v nadstavbovej časti kde sa postupne predstavia proti tímom Young Angels Košice, CBK Košice a UMB Banská Bystrica. Pomimo týchto zápasov sa naše ženy predstavia ešte aj v kvalifikácii Slovenského pohára proti CBK Košice. 

  • MBK Ružomberok - BK AS Trenčín 115:21

Body AS: Mamráková 10, Mihaljevičová 4, Žilinčanová 3, Hlávková 2, Seifertová 2.



Ohlasy po zápase: 

Richard Ďorďai - tréner AS

"Odohrali sme dnes povinnú jazdu. Bezpochyby otázka kvality je na strane Ružomberka. My sme družstvo, ktoré sa učí a zbiera skúsenosti. Vieme, že potrebujeme ich nazbierať najviac práve do ďalšej časti súťaže. Korektne treba ešte raz zdôrazniť, Ružomberok je inde ako my, ale sme si toho vedomí. Budeme tvrdo makať, sme klub, ktorý funguje štyri roky, realita je takáto, budeme sa s tým pasovať ďalej. Určite je našim cieľom predvádzať čo najlepšie výkony, ale moje zverenky si zaslúžia veľkú poklonu."

Juraj Suja - tréner MBK 

"Som veľmi rád, že sme vyhrali, a ďakujem všetkým fanúšikom, ktorí dnes do Koniarne prišli. Zvlášť fanklubu Concordia 1906, hlavne vďaka nim bola atmosféra počas celého stretnutia výborná. Momentálne ma však najviac trápi zdravotný stav Lucie Hadačovej, ktorá utrpela v zápase nepríjemný kontakt. Viac budeme vedieť po vyšetrení. Ešte k duelu – snažili sme sa dať priestor všetkým hráčkam. Máme za sebou ťažké tréningové týždne, verím, že sa na štart nadstavby proti Banskej Bystrici dobre pripravíme." (zdroj web MBK)

Fotogaléria zo zápasu tu.

Rozpis nadstavbovej časti tu.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka